reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja tez z Krakowa a właściwie okolic :D venice podziwiam za słodkie, mnie tak odrzuciło od słodyczy ze praktycznie herbaty nie slodzę. a przed ciążą byłam uzależniona od słodkiego. a tu tłusty czwartek i pasuje zjeść chociaż 2 paczki ;)

reklama
Hej
No to Krakowianek nas tu troche jest :D fajnie !
Z moim mężem trochę lepiej....czyli wojenna nuta trochę ustała...dziś mnie na brzuszku głaskał....ehh że musiałam w 3 ciążę zajść żeby tego doświadczyć...
zajadam się .....nie do pomyślenia :D hehhe
bd2d9f5e62a3661be6d9eb2d3a1e2f0e.jpg
hahha czyżby skruszony?;)

Iwona chyba mu odbiło czy coś....
Julka no przeszło mi be na słodkie...ale jakoś mnie to nie cieszy....
Ja też się pisze na kartkę dla Maciusia !!!!

Ja tez z Krakowa a właściwie okolic :D venice podziwiam za słodkie, mnie tak odrzuciło od słodyczy ze praktycznie herbaty nie slodzę. a przed ciążą byłam uzależniona od słodkiego. a tu tłusty czwartek i pasuje zjeść chociaż 2 paczki ;)
Ja w 1 trymestrze nie moglam tchnac sodyczy bo, albo odwiedzalam WC, albo co gorsza caly dzionek mdlosci. W 2 trymescie juz spowrotem wcinam jak leci slodkosci . A ogolnie moj 1 trymest co do anomalji zywieniowych byl naprawde ograniczony do 3 potraw ktore tolerowalam

reklama
Do góry