reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja tez z Krakowa a właściwie okolic :D venice podziwiam za słodkie, mnie tak odrzuciło od słodyczy ze praktycznie herbaty nie slodzę. a przed ciążą byłam uzależniona od słodkiego. a tu tłusty czwartek i pasuje zjeść chociaż 2 paczki ;)

reklama
Hej
No to Krakowianek nas tu troche jest :D fajnie !
Z moim mężem trochę lepiej....czyli wojenna nuta trochę ustała...dziś mnie na brzuszku głaskał....ehh że musiałam w 3 ciążę zajść żeby tego doświadczyć...
zajadam się .....nie do pomyślenia :D hehhe
bd2d9f5e62a3661be6d9eb2d3a1e2f0e.jpg
hahha czyżby skruszony?;)

Iwona chyba mu odbiło czy coś....
Julka no przeszło mi be na słodkie...ale jakoś mnie to nie cieszy....
Ja też się pisze na kartkę dla Maciusia !!!!

Ja tez z Krakowa a właściwie okolic :D venice podziwiam za słodkie, mnie tak odrzuciło od słodyczy ze praktycznie herbaty nie slodzę. a przed ciążą byłam uzależniona od słodkiego. a tu tłusty czwartek i pasuje zjeść chociaż 2 paczki ;)
Ja w 1 trymestrze nie moglam tchnac sodyczy bo, albo odwiedzalam WC, albo co gorsza caly dzionek mdlosci. W 2 trymescie juz spowrotem wcinam jak leci slodkosci . A ogolnie moj 1 trymest co do anomalji zywieniowych byl naprawde ograniczony do 3 potraw ktore tolerowalam

reklama
Do góry