reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dopiero niedawno wstałam, spać nie mogę z nerwów w nocy a potem rano nie idzie się dobudzić.

Dziękuję za kciuki :*

Margerrita, główny problem w OIOM-mie, jak sama wiesz jest taki, że nie można tam cały czas być z dzieckiem. A jak się go nie widzi to zwariować że strachu można...

Ja nie tylko nie mówię nic do dziecka, my nawet z mężem mało o nim rozmawiamy, tak samo z rodziną. Wszyscy pytają o Maćka, a to drugie zupełnie pominięte. Ewentualnie teksty w stylu: no jakoś trzeba będzie sobie dać radę i wychować.

Ja kiedyś na studiach jeździłam zarobić w okolice Coventry. Ale zostać tam na stałe bym nie chciała choć z ich wypłaty żyje się łatwo, to prawda :D

reklama
Sarka - uwielbiam Poznań to moje ulubione miasto w PL :) jest cudowne!

Malinka - aż mam łzy w oczach jak napisałaś o tych rurkach, wenflonach, opatrunkach.... Będę o Was pamietać w modlitwie! przesyłam pozytywne myśli! Zegarek też się znajdzie!

Fazerka - mnie też dziś głowa pęka... ale to przez te wiatry chyba :|

U nas taka wichura nad ranem przeszła, że zruszało nam dachówki na dachu, a tak się tłukło, myślałam, że to cały dach... jak ja sie boje wszelkich anomalii pogodowych :( a teraz głowa mi pęka! :(

Malinka, na pewno strasznie Wam ciężko teraz... ale Maciuś na pewno będzie bardzo dzielny, jak sama mówiłaś jest w bardzo dobrych rękach i na pewno dacie sobie radę! Cały szwadron forumowych cioć trzyma kciuki i przesyła pozytywne myśli w Waszą stronę ;)

U nas też wiało nad ranem strasznie, ale to dobrze, bo smog przewiało. Głowa też mnie boli, ale u mnie to chyba efekt deficytu snu.

Truskawki mrożone do koktajlu uwielbiam też :) Wczoraj zrobiłam sałatkę owocową, z bananami, mandarynkami, jabłkiem, kiwi, nawet świeżego ananasa mąż mi kupił, mniam! Przed ciążą podlewałam jeszcze owoce odrobiną jakiejś domowej nalewki, no ale ten punkt przepisu musi chwilę poczekać ;)

Co do ruchów - czasem wieczorami wydaje mi się, że coś czuję, jak spokojnie leżę. To na pewno nie są efekty "trawienne", ale czy to dzieci to nie mam pewności. Ale mam nadzieję, że tak to się zaczyna i już niedługo będą na tyle aktywne, że nie będę miała wątpliwości ;)

Ja słucham dużo muzyki klasycznej, ale jakoś zawsze lubiłam, mąż też. U nas prawie zawsze coś leci w tle w domu, więc dzieci przy okazji też się załapią ;)

@madziolina_p @fazerkamm zdrówka!!! ;)

hej dziewczyny ;) nadążyć się nie da ale postaram się napisać coś .

Wiec ,Malinka współczuję ale jestem dobrej myśli ja z moim trzymamy kciuki za Ciebie i Maciusia silny chłopak dacie rade .

Co do wiatru u nas strasznie wieje i mój zabronił mi wychodzić dxis z domu hahah ;)

fazerkamm i madziolina i reszta chorobek duzi zdrowia :*

Co do ruchów to powoli zaczyna się coś dziać i zaczynam dziś 17 tydzień wiec juz do przodu ;)

W czwartek wizyta ale bez usg pewnie bo nie dawno miałam ake kocham dzidzie i wiem ze jest zdrowa ;)

Patrząc na was nie mam zachcianek i wogole ;)

Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło w ten wietrzny dzień :*

Malinka będziemy myślami z Wami w poniedziałek. Powiedz Małemu że ma z 50 nowych cioć:) a może..sprawiłoby mu radośc otrzymywanie pocztówek od nas albo rysuneczków od naszych dzieci? Jak jestes za to tylko daj adres. Będziemy wysyłac gdziekolwiek się ruszysz czy to Polska czy Niemcy:)
@klaudys to mialas noc z przygodami. alarmy sa wkurzajace, zwlaszcza w nocy. a nikt sie nie wlamywal?

@malinka1984 Oiom to nie jest cudowne miejsce, ale najbezpieczniejsze. Dacie rade, Macius da rade.
a nie martw sie tym, ze do dzidzi nie mowisz, ja tez jeszcze nie. ona wie, ze ja kochacie.
Powodzenia jutro!

@Iwona35 mrzonone mozna kupic :) ja akurat mialam

My juz spakowani, czekam na mame, bo przyjerzdza i zostaje z Patrysiem.

a co do podarzan za druga polowka, to ja sciagnelam meza do Gdanska :) nawet sie nie buntowal
oj uwielbiam Gdańsk. Powiedziałam kiedyś,że jakby się zdarzyło,że na emeryturę zmienię miejsce i nie wróce w swoje strony to na pewno do Gdańska:)

Hej dziewczynki!

Nie miałam jeszcze okazji przywitać nowych lipcóweczek, więc witam :)

Malinka, dacie radę, jesteście silni. Będę trzymać kciuki.

Fazerka, ale Ci się przyplątało, jak nie urok to sraczka :)

Margerita, ale historia z tymi włamywaczami :D

Ja w piątek pojechałam po córę do Bukowiny, gdzie siedziała całe ferie z babcią. Po przyjeździe cały dzień płakała, bo było tak fajnie na feriach, codziennie narty i deska. Niestety od jutra wraca szara rzeczywistość i korki.
U mnie też ostatni dzień ferii. Czyżbyśmy były "sąsiadkami" ?:)

reklama
Do góry