reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

@klaudys to mialas noc z przygodami. alarmy sa wkurzajace, zwlaszcza w nocy. a nikt sie nie wlamywal?

@malinka1984 Oiom to nie jest cudowne miejsce, ale najbezpieczniejsze. Dacie rade, Macius da rade.
a nie martw sie tym, ze do dzidzi nie mowisz, ja tez jeszcze nie. ona wie, ze ja kochacie.
Powodzenia jutro!

@Iwona35 mrzonone mozna kupic :) ja akurat mialam

My juz spakowani, czekam na mame, bo przyjerzdza i zostaje z Patrysiem.

a co do podarzan za druga polowka, to ja sciagnelam meza do Gdanska :) nawet sie nie buntowal

reklama
Ciężko za Wami nadążyć

Cześć dziewczyny!

Od wczoraj czuje się jakoś dziwnie... juz czuć w brzuchu takie bulgotanie myzianie itd. Ale też czuje jak mi bliźniaki chyba na prawy jajnik naciskają bo często kluje...
Wczoraj nawet zobaczyłam jednorazowo różowy śluz ale to może też po przytulaniu. Wizyta w piątek mam nadzieje ze do tego czasu nic się nie wydarzy...

Ciężki czas ostatnio na wszystko.
Pogoda tez kiepska wieje pada i ogólnie jest buuu [emoji20]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Moj maz wygladal ale nie mogl zlokalizowac ktory to dom, mysle ze gdyby cos pwaznego zaraz by sie policja pojawila. Ja mialam taka przygode wpierw moj obecny maz wtedy jako moj chlopak przyjechal do moich Kielc, po slubie wyprowadzilismy sie razem do Lublina jego miasta i jak zaszlam w ciaze chcialam byc znow blisko mamy i wrocilismy do Kielc. Teraz juz od ponad 3 lat mieszkamy w Anglii. Takze takie zycie na podrozach ale teraz juz osiadlismy na swoim ☺

Moj maz wygladal ale nie mogl zlokalizowac ktory to dom, mysle ze gdyby cos pwaznego zaraz by sie policja pojawila. Ja mialam taka przygode wpierw moj obecny maz wtedy jako moj chlopak przyjechal do moich Kielc, po slubie wyprowadzilismy sie razem do Lublina jego miasta i jak zaszlam w ciaze chcialam byc znow blisko mamy i wrocilismy do Kielc. Teraz juz od ponad 3 lat mieszkamy w Anglii. Takze takie zycie na podrozach ale teraz juz osiadlismy na swoim ☺
Toś Ty ze swietokrzyskiego:)

znajomej z pracy sasiadow okradli na przeprowadzke a uczynny kolejny sasiad pomogl jeszcze im meble znosic. tzn. wlamywaczom :)

@kaludys a gdzie mieszkacie w UK? Ja bylam rok w Leeds. dziakanke wzielismy po 4 roku i pojechalismy zarobic na wklad na mieszkanie :) ciezko bylo wrocic do Polski, gdyby nie studia to pewnie bysmy zostali

znajomej z pracy sasiadow okradli na przeprowadzke a uczynny kolejny sasiad pomogl jeszcze im meble znosic. tzn. wlamywaczom :)

@kaludys a gdzie mieszkacie w UK? Ja bylam rok w Leeds. dziakanke wzielismy po 4 roku i pojechalismy zarobic na wklad na mieszkanie :) ciezko bylo wrocic do Polski, gdyby nie studia to pewnie bysmy zostali
To ja obecnie w Bradford mieszkam tutaj sobie kupilismy dom, takze kolo Leeds. My juz na stale zostaniemy w UK tu chcemy rozwijac skrzydla, choc bardzo teskno za Polska, a przede wszystkim za rodzina

Hej dziewczynki!

Nie miałam jeszcze okazji przywitać nowych lipcóweczek, więc witam :)

Malinka, dacie radę, jesteście silni. Będę trzymać kciuki.

Fazerka, ale Ci się przyplątało, jak nie urok to sraczka :)

Margerita, ale historia z tymi włamywaczami :D

Ja w piątek pojechałam po córę do Bukowiny, gdzie siedziała całe ferie z babcią. Po przyjeździe cały dzień płakała, bo było tak fajnie na feriach, codziennie narty i deska. Niestety od jutra wraca szara rzeczywistość i korki.

reklama
Do góry