reklama
kinguska926
Zaciekawiona BB
tak myslisz, ze zniekształcone dzwieki?
iwonaimaja
Fanka BB :)
Witam
dajcie żyć tyle piszecie wieczorem że rano trudno nadgonić
co do uczenia dziecka u nas koszmar czytanie opanowała szybko ale matematyka tragedia ja jestem w szoku bo ja uwielbiałam matematykę po feriach dojdzie nam mnożenie i ja już się martwię choć teraz jest lepiej jak jestem w domu bo robię z nią prace domowe a tak to była zdana na siebie a ja tylko sprawdzałam
ja się przejmuje bo jak wcześniej wydawało mi się że czuje ruchy tak teraz spokój ale cycki trochę bolę a i z wagi mi ubyło 1kg ale przestałam podjadać w nocy wieczorem jak jestem głodna to jem jabłko
dajcie żyć tyle piszecie wieczorem że rano trudno nadgonić
co do uczenia dziecka u nas koszmar czytanie opanowała szybko ale matematyka tragedia ja jestem w szoku bo ja uwielbiałam matematykę po feriach dojdzie nam mnożenie i ja już się martwię choć teraz jest lepiej jak jestem w domu bo robię z nią prace domowe a tak to była zdana na siebie a ja tylko sprawdzałam
ja się przejmuje bo jak wcześniej wydawało mi się że czuje ruchy tak teraz spokój ale cycki trochę bolę a i z wagi mi ubyło 1kg ale przestałam podjadać w nocy wieczorem jak jestem głodna to jem jabłko
iwonaimaja
Witam nowe koleżanki
Gwiazda_237
A ja se siedzę juz przychodni żeby oddać krew hahahah
Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie. czeka mnie ciężki weekend, dziś praca a później egzamin na studiach , a jutro od rana do 20 wykłady z egzaminami... jak przeżyje to będzie dobrze..
iwonaimaja
Julka powodzenia
fazerkamm
Hej dziewuszki.
Jeszcze zyje!! Dalej chodze po scianach bo teraz mnie dopadl duszacy odklejajacy sie kaszel, przez to nie spie w nocy :/ antybiotyk juz skonczylam brać i modle sie zeby choroba sie nie nawrocila bo czuje w gardle i uszach ze cos tam sie dzieje jeszcze...
Wizyte mam we wtorek, juz sie doczekac nie moge i moze gin cos poradzi tez na ten kaszel bo caly brzuch juz mnie boli od kaszlu..
MalinowaMarta, Sarka2016 ♥♥ ♥ serducha dla Was :* :*
Jeszcze zyje!! Dalej chodze po scianach bo teraz mnie dopadl duszacy odklejajacy sie kaszel, przez to nie spie w nocy :/ antybiotyk juz skonczylam brać i modle sie zeby choroba sie nie nawrocila bo czuje w gardle i uszach ze cos tam sie dzieje jeszcze...
Wizyte mam we wtorek, juz sie doczekac nie moge i moze gin cos poradzi tez na ten kaszel bo caly brzuch juz mnie boli od kaszlu..
MalinowaMarta, Sarka2016 ♥♥ ♥ serducha dla Was :* :*
reklama
Julka to masz podobnie jak ja mój weekend tez zapowiada się kiepsko mam szpital jutro siedzę tam 24h.....:/// o zgrozo!!! a dzisiaj tez czeka mnie ciężki dzień!!!! właśnie szykuje się do pracy ..... a tak bym chętnie je została w domu ..