reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Witam
dajcie żyć tyle piszecie wieczorem że rano trudno nadgonić

co do uczenia dziecka u nas koszmar czytanie opanowała szybko ale matematyka tragedia ja jestem w szoku bo ja uwielbiałam matematykę po feriach dojdzie nam mnożenie i ja już się martwię choć teraz jest lepiej jak jestem w domu bo robię z nią prace domowe a tak to była zdana na siebie a ja tylko sprawdzałam

ja się przejmuje bo jak wcześniej wydawało mi się że czuje ruchy tak teraz spokój ale cycki trochę bolę a i z wagi mi ubyło 1kg ale przestałam podjadać w nocy wieczorem jak jestem głodna to jem jabłko

witajcie. czeka mnie ciężki weekend, dziś praca a później egzamin na studiach , a jutro od rana do 20 wykłady z egzaminami... jak przeżyje to będzie dobrze..

Hej dziewuszki.
Jeszcze zyje!! Dalej chodze po scianach bo teraz mnie dopadl duszacy odklejajacy sie kaszel, przez to nie spie w nocy :/ antybiotyk juz skonczylam brać i modle sie zeby choroba sie nie nawrocila bo czuje w gardle i uszach ze cos tam sie dzieje jeszcze...
Wizyte mam we wtorek, juz sie doczekac nie moge i moze gin cos poradzi tez na ten kaszel bo caly brzuch juz mnie boli od kaszlu..

MalinowaMarta, Sarka2016 ♥♥ ♥ serducha dla Was :* :*

reklama
Julka to masz podobnie jak ja mój weekend tez zapowiada się kiepsko mam szpital jutro siedzę tam 24h.....:/// o zgrozo!!! a dzisiaj tez czeka mnie ciężki dzień!!!! właśnie szykuje się do pracy ..... a tak bym chętnie je została w domu ..

Do góry