http://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html podaje stronkęmam z innej strony
a babyboom gdzie sz7ukac jestem laik jesli chodzi o takie rzeczy
reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Sarka, Zielona to dołączam do klubu clexane.
Zielona, miałaś zator płucny?! Kurde, toż to zagrożenie życia! Jakie miałaś objawy? Jak nie chcesz tu to napisz mi proszę na priv bo ja teraz strasznie się boję oderwania jakiegoś zakrzepu i zatoru właśnie...
I czy Wam też się robią siniaki? Jak mi wczoraj zrobiła pierwszy raz zastrzyk położna to nie miałam śladu. A dziś sama i jest opuchlizna i siniak.
Zielona, miałaś zator płucny?! Kurde, toż to zagrożenie życia! Jakie miałaś objawy? Jak nie chcesz tu to napisz mi proszę na priv bo ja teraz strasznie się boję oderwania jakiegoś zakrzepu i zatoru właśnie...
I czy Wam też się robią siniaki? Jak mi wczoraj zrobiła pierwszy raz zastrzyk położna to nie miałam śladu. A dziś sama i jest opuchlizna i siniak.
Ostatnia edycja:
kinguska926
Zaciekawiona BB
mam juz co dalej?
jak doszłaś do ostaniej stronki to skopiuj link ten bbcodemam juz co dalej?
kinguska926
Zaciekawiona BB
zrobionejak doszłaś do ostaniej stronki to skopiuj link ten bbcode
teraz najedż na swoj nick tuż nad naszym forum i znajdz opcję" sygnatura" i kliknij w to. pokaże Ci się okienko do wpisu i wklej tam ten link suwaczka, zatwierdź i maszzrobione
kinguska926
Zaciekawiona BB
działa!! dziekuje barrdzoooo :*:*:*:*teraz najedż na swoj nick tuż nad naszym forum i znajdz opcję" sygnatura" i kliknij w to. pokaże Ci się okienko do wpisu i wklej tam ten link suwaczka, zatwierdź i masz
nie ma problemu umiałam to pomogłamdziała!! dziekuje barrdzoooo :*:*:*:*
reklama
kinguska926
Zaciekawiona BB
tak udało sie zaszalam iwstawilam druginie ma problemu umiałam to pomogłam