Dziwnyprzypadek
Fanka BB :)
Taak dokładnieKOchana jeśli to to co ja myśle to geranium pięknie pachnie cytryną jak się listek potrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taak dokładnieKOchana jeśli to to co ja myśle to geranium pięknie pachnie cytryną jak się listek potrze
dla dziecka wszystko to fakt sila matczynych uczuc nie ma sobie rownych <3Kochana każda z nas jest jeśli chodzi o nasze dzieci TYlko czasami potrzeba sytuacji by się o tym przekonać "tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono"
aloes to ogólnie taka złota roslinka, ma podobno tyle włąsciwości leczniczych, że nie o wszystkich jeszcze do końca wiadomoDziwnyprzypadek, być może aloes? Jako dziecko miałam straszne bóle wzrostowe i babcia mnie tym smarowała. Ale czy na ból ucha pomoże, tego nie wiem.
najpierw wyszukaj sobie suwaczek w necie jaki Ci się spodoba,zrób go tam krok po kroczku i jak dojdziesz do stronki z linkami powiedz, poprowadzę dalejdziewczyny macie takie piekne suwaczki ja pierwszy razb korzystam z forum ktoras mi powie po kolei jak zrobic?
mam adres ale nie moglam zrobic takie fajnego ja masz ze dzidzia wazy tyle i tyle ile ma cm itpnajpierw wyszukaj sobie suwaczek w necie jaki Ci się spodoba,zrób go tam krok po kroczku i jak dojdziesz do stronki z linkami powiedz, poprowadzę dalej
na oko robię ale tak: litrowy słoik do niego wrzucam tyle cebuli żeby pól słoika (obranej i pokrojonej w krążki) i całą główkę czosnku, podzieloną na ząbki, które albo drobno kroje albo ściskam trzonkiem noża tak by popękały do tego literatka (100 ml) miodu i stawiam na grzejniku póki cebula nie puści soku, z reguły wystarcza doba a pózniej przechowuje w lodówceIwona35 jak się robi ten syrop z cebuli? Chcę go zrobić, miodzik już mam
ten dolny jest ze stronki babyboom, mam dwa bo mam dużą rozbieżność w dacie z OM i USG, co mnei denerwuje, a ten górny to nawet nie pamiętam skąd. Z baby boom spróbowałas?mam adres ale nie moglam zrobic takie fajnego ja masz ze dzidzia wazy tyle i tyle ile ma cm itp
mam z innej stronyten dolny jest ze stronki babyboom, mam dwa bo mam dużą rozbieżność w dacie z OM i USG, co mnei denerwuje, a ten górny to nawet nie pamiętam skąd. Z baby boom spróbowałas?
Dziękuję[emoji9] Kopiuję i drukuje. Jutro zrobię.na oko robię ale tak: litrowy słoik do niego wrzucam tyle cebuli żeby pól słoika (obranej i pokrojonej w krążki) i całą główkę czosnku, podzieloną na ząbki, które albo drobno kroje albo ściskam trzonkiem noża tak by popękały do tego literatka (100 ml) miodu i stawiam na grzejniku póki cebula nie puści soku, z reguły wystarcza doba a pózniej przechowuje w lodówce