reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

fazerkamm wracam do kraju, w sumie to już jestem.
kkasiulka masz racje, w norwegi dzieci ciagle siedza na dworze, zadna pogoda im nie straszna

Moja córka w ogole nie chce jesc warzy ani owocow......nie wiem jak ja przekonac. :-(

Już po wizycie. Serduszko pulsowało na ekranie, ale lekarz nie dał posłuchać. Najważniejsze, że było widać, że bije. Wszytsko ogolnie ok, idealne wymiary co do dnia i tygodnia ciazy. Zalecil badania i kolejna wizyta za miesiac.

reklama
Ewelinka, super :-) Cieszę się, że wszystko w porządku.

Eh, dzieciaki muszą się wychorować niestety.
Moja to łapie coś najwyżej raz na rok, a antybiotyk to chyba dobre parę lat temu brała, nawet nie pamiętam. A to chyba dzięki powiększonym migdałkom, które wszystko zatrzymują.
Jeśli chodzi o jedzenie, to moja wszystko w zasadzie je, nie mogę narzekać.

Hej. Nazywam sie karolina mam 27 lat. Syn ma 4.5roku. W sierpniu stracilam corke w 10tyg. Om 6.10.beta z 5.11 148 i po 92h 508. Wg kalkulatora bhcg ladnie przyrasta.objawow ciazy brak. Przestalynawet bolec mnie piersi i jeste. Lekko niespokojna. W ubiegla sobote mialam plamienie bylam u gin dostalam duphaston l4 i nakaz lezenia wiec leze
Czy waxs tez piersi nie bola?

fazerkamm wracam do kraju, w sumie to już jestem.
kkasiulka masz racje, w norwegi dzieci ciagle siedza na dworze, zadna pogoda im nie straszna

Moja córka w ogole nie chce jesc warzy ani owocow......nie wiem jak ja przekonac. :-(

Już po wizycie. Serduszko pulsowało na ekranie, ale lekarz nie dał posłuchać. Najważniejsze, że było widać, że bije. Wszytsko ogolnie ok, idealne wymiary co do dnia i tygodnia ciazy. Zalecil badania i kolejna wizyta za miesiac.
Super wieści! Obym tutaj tylko takie dobre wieści czytala :)
Ps. Powodzenia w PL :) dlugo mieszkałas za granica?

Hej. Nazywam sie karolina mam 27 lat. Syn ma 4.5roku. W sierpniu stracilam corke w 10tyg. Om 6.10.beta z 5.11 148 i po 92h 508. Wg kalkulatora bhcg ladnie przyrasta.objawow ciazy brak. Przestalynawet bolec mnie piersi i jeste. Lekko niespokojna. W ubiegla sobote mialam plamienie bylam u gin dostalam duphaston l4 i nakaz lezenia wiec leze
Czy waxs tez piersi nie bola?
Trzymam kciuki by wszystko sie udalo :)
W tej ciąży bolaly/bola mnie piersi, za to w poprzedniej w ogole.

Fazerkamm dzieki za odp. Ja juz nie pamietam jak to bylo w ciazy z synem. To juz wnet 5 lat. Wtedy nie przywiazywalam tez tak do tego wagi. Teraz sie boje o malenstwo . bardzo chcemy drugie dziecko. W zasadzie to chcemy trojke lub czworke wiec trzeba bylo sie brac za robote bo mam 27 lat i caly czas tylko liczyla sie praca i praca. W zasadzie mam rroche wyrzuty ze tak pozno zdecydowalusmy sie na drugie tzn chodzi mi o roznice wieku 5 lat. Mam kuzynke co ma 40lat i 4 dzieci. Najmlodsze 10lat. Wszystkue miala przed 30 i teraz sie realizuje zawodowi

Moj ma prawie 4 lata wiec roznica tez będzie spora ale wczesniej jakos odwagi na drugie nie mialam.. my dwojke będziemy tylko albo i az mieć :) po pierwsze ze wzgledu na konflikt serologiczny a po drugie chyba kolejnej ciazy bym nie zniosla ;)

jesten 4 dni przed okresem. starałam się 11 miesięcy, ostatnio odpuściłam i udało się. strasznie się ciesze i jednocześnie boje. to moje 1sze dziecko.

reklama
Do góry