reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witaj Julka [emoji6] gratulacje! A strach chyba przy pierwszym jest większy bo to strach przed nieznanym... Przynajmniej moje doświadczone koleżanki tam mówią, że w pierwszej ciąży lęk miały większy. Ewelina super wieści!!! Na pewno super uczucie zobaczyć serduszko... Mąż też był przy tym? U mnie jeśli się zgodzi ginekolog to będziemy chcieli być razem :)

reklama
Karolina witam Ciebie rownież [emoji6] i gratuluje [emoji106] piersi jakoś szczególnie mnie nie bolą ale za to są duuuużo większe, innych objawów też na razie u mnie brak [emoji12] dobrej nocy kobietki [emoji8]

Ostatnia edycja:
Witaj Julka [emoji6] gratulacje! A strach chyba przy pierwszym jest większy bo to strach przed nieznanym... Przynajmniej moje doświadczone koleżanki tam mówią, że w pierwszej ciąży lęk miały większy. Ewelina super wieści!!! Na pewno super uczucie zobaczyć serduszko... Mąż też był przy tym? U mnie jeśli się zgodzi ginekolog to będziemy chcieli być razem :)
Malinowa a kiedy planujesz usg, w którym tyg? Bylam w sobote w 5 tyg i lekarz mi kazał przyjsc na nastepne za 3 tyg czyli w 8 i sama juz nie wiem. Z tego co czytam dziewczyny już wczesniej chodza i ladnie wszystko widać. A strasznie niecierpliwa jestem [emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Paula ja wizytę mam w ten wtorek! Będzie to mój 7 tydzień [emoji7] Już sie nie mogę doczekać i marze by zobaczyć serducho [emoji7] ja też niecierpliwa wiec wcale się Tobie nie dziwię....

Ostatnia edycja:
Bittersweet, Julka gratulacje:)
Ja tez nie moge sie juz doczekac jak zobacze serduszko i bede wiedziala ze wszystko jest okej

reklama
Witam
mogę dołączyć? według moich informacji termin mam na 17 lipca byłam już u lekarza ale jak na razie widać było tylko kropka mam przyjść znowu w piątek i zobaczymy boję się strasznie ale wierzę że będzie wszystko ok

Do góry