A robilas bete? Z tego co kojarze przy pozamacicznej jest slabszy przyrostMnie boli z prawej strony i to tak dość mocno momentami. Od wczoraj mam myśli ze to ciąża pozamaciczna na pewno
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robilas bete? Z tego co kojarze przy pozamacicznej jest slabszy przyrostMnie boli z prawej strony i to tak dość mocno momentami. Od wczoraj mam myśli ze to ciąża pozamaciczna na pewno
Cześć dziewuszki
Co do finansów to na początku jest nawet znośnie, ale boję się co będzie jak póldą do szkoły. Ale nie ma co się zamartwiać na zapas. Rozwiązanie zazwyczaj przychodzi w ostatniej chwili. Przynajmniej u mnie
Aob66 skąd jesteś?
Zastanawiam się nad przedszkolem na przyszła jesień. Boję się, że jeśli wtedy dam Małą to poczuje się odrzucona, bo tu nowe bobo a ona w odstawkę do przedszkola. Będzie miała wtedy 2 lata i 10 miesięcy. Ale z drugiej strony będzie mi ciężko z dwójką. Ale z trzeciej będzie mi przynosić zarazki do domu.
W pierwszej ciąży pracowałam do 6 mc. W tym jak zdrowie dopisze to też tak zamierzam. Tak do maja.
Boli mnie lewy jajnik. Tak kłuje. Wiem że brzuch może boleć jak na @ na początku ciąży, bo miałam tak w pierwszej ale tego bólu nie znam. To dobrze? Macie takie coś?
My też z mężem jesteśmy sami. Nasi rodzice mieszkają ponad 100 km od nas, jak się Mila urodziła to musieliśmy sobie radzić sami. A że ona jako dziecko to jest straszny ewenement, ciężko spała, szybko się wzbudzała,ciagke płakała i tylko przy cycku chciała być, wózka i fotelika nie znosila. Generalnie nikomu nie życzę takiego niemowlaka jak moja teraz mam nadzieje urodze spokojne dziecko młoda będzie chodzić do przedszkola, od 18 miesieca chodzi do złobka, ale będą wakacje wiec pewnie jeden miesiąc zostanie z nami w domu.
Ja mdłości jeszcze nie mam, ale tak mi się spać ciągle chce... No i sutki strasznie są podraznione.
Może boleć, bo się zaczyna macica rozciagać, a po pierwszym porodzie teraz może bardziej. Mnie przy drugiej ciąży wszystko bardziej bolało. A jak miałaś cc, to blizna, zrosty i te sprawy.
Co do przedszkola - Maja miała prawie 3 latka gdy urodziła sie Milenka, teżw lipcu. Pokochała siostrę całym sercem i choć bałam się o przedszkole, własnie o to odrzucenie, to poszła bardzo chętnie i świetnie sobie radziłą. Po miesiącu płakała, że za wcześnie po nia przychodzę. Ale dużo z nią rozmawiałam, tłumaczyłam, starałam się nic jej nie odebrać..... No i na szczęście nie chorowała
fazerkamm a mnie klimat norweski odpowiada w 100%. Nie nawidzę upałów, słońca dającego po oczach itp. Tu gdzie my mieszkamy akurat jest fajnie bo latem jest okolo 24 stopni a zima -10 tak więc znośnie. Mąż wywyższa córcię na każdym kroku. A co do porodu to w norwegii znieczulenie dają na zawołanie i wszytsko jest bezplatne, poród rodzinny, wizyty, usg, badania itp.