reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja jadę do domu się trochę przespać i ustalić z moim ginem, co dalej. Nie przyjęli mnie na patologię na Bródnie bo mają kwarantannę - ospa. Dowiedziałam się o tym o 3 w nocy, a na Sorze byłam z przerwami na wyjazd po rzeczy od 19.30. Fajnie nie?! Nie mam siły...

Hejka a ja wczoraj byłam na pogotowiu. Zauważyłam na bieliźnie kilka plamek krwi. A wczoraj rano miałam twardy brzuch.Lekarz mnie zbadał, mówil że z lozyskiem, szyjka i przede wszystkim z bobaskiem jest wporzadku.. Odesłał mnie do domu. Mam odpoczywać. Nie mam pojęcia co to było i skąd takie coś. dzis jest Ok ale staram się więcej leżeć. W piątek mam wizytę u swojego gina. uważajcie na siebie i zdrówka
Może to przemeczenie. Odpoczywaj tak jak już kilka z nas:-D

Hej!

Jestem na SOR. Mam zakrzepicę żyły w tej ręce, co pisałam, że mnie boli. Nie ma chirurga naczyniowego ani gina do konsultacji. Mój gin uważa, że powinnam się położyć na patologię ciąży... :(

Masakra, czemu mi się to wszystko na raz wali...

Nie mam nawet, jak pojechać do domu po rzeczy...
Malinka strasznie współczuję. Wiem że nadejdą lepsze czasy zobaczysz. Ściskam :-*

Dziewczyny na jaki rozmiar brać body dla niemowlaka 50, 56 czy 62 ??
Martyna urodziła się 53 i dobry był rozmiar 56 a jej kuzyn urodził się chyba 58 i był dobry rozmiar 56. Dzieci są na poczatku zwinietę więc ja uważam że 56 chociaż to bedzie lato i jak będzie luźne 62 to też będzie dobrze

reklama
Ja jadę do domu się trochę przespać i ustalić z moim ginem, co dalej. Nie przyjęli mnie na patologię na Bródnie bo mają kwarantannę - ospa. Dowiedziałam się o tym o 3 w nocy, a na Sorze byłam z przerwami na wyjazd po rzeczy od 19.30. Fajnie nie?! Nie mam siły...
Przebić piątkę służbie zdrowia! W czoło!
Prześpij się trochę Malinka

Do góry