reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Ja jadę do domu się trochę przespać i ustalić z moim ginem, co dalej. Nie przyjęli mnie na patologię na Bródnie bo mają kwarantannę - ospa. Dowiedziałam się o tym o 3 w nocy, a na Sorze byłam z przerwami na wyjazd po rzeczy od 19.30. Fajnie nie?! Nie mam siły...
MalinowaMarta
No i ja też cierpię na bezsenność... Od jakieś godziny. Malinka współczuje do tej godziny na SORZE oszaleć można, wracaj i wyśpij się kochana!
Needi
Może to przemeczenie. Odpoczywaj tak jak już kilka z nasHejka a ja wczoraj byłam na pogotowiu. Zauważyłam na bieliźnie kilka plamek krwi. A wczoraj rano miałam twardy brzuch.Lekarz mnie zbadał, mówil że z lozyskiem, szyjka i przede wszystkim z bobaskiem jest wporzadku.. Odesłał mnie do domu. Mam odpoczywać. Nie mam pojęcia co to było i skąd takie coś. dzis jest Ok ale staram się więcej leżeć. W piątek mam wizytę u swojego gina. uważajcie na siebie i zdrówka
Needi
Malinka strasznie współczuję. Wiem że nadejdą lepsze czasy zobaczysz. Ściskam :-*Hej!
Jestem na SOR. Mam zakrzepicę żyły w tej ręce, co pisałam, że mnie boli. Nie ma chirurga naczyniowego ani gina do konsultacji. Mój gin uważa, że powinnam się położyć na patologię ciąży...
Masakra, czemu mi się to wszystko na raz wali...
Nie mam nawet, jak pojechać do domu po rzeczy...
MalinowaMarta
Ja czuje, ze mi brzuchol twardnieje nawet wczoraj zauważył to mój mąż. Needi jak zdrówko?
Needi
Martyna urodziła się 53 i dobry był rozmiar 56 a jej kuzyn urodził się chyba 58 i był dobry rozmiar 56. Dzieci są na poczatku zwinietę więc ja uważam że 56 chociaż to bedzie lato i jak będzie luźne 62 to też będzie dobrzeDziewczyny na jaki rozmiar brać body dla niemowlaka 50, 56 czy 62 ??
reklama
Needi
Przebić piątkę służbie zdrowia! W czoło!Ja jadę do domu się trochę przespać i ustalić z moim ginem, co dalej. Nie przyjęli mnie na patologię na Bródnie bo mają kwarantannę - ospa. Dowiedziałam się o tym o 3 w nocy, a na Sorze byłam z przerwami na wyjazd po rzeczy od 19.30. Fajnie nie?! Nie mam siły...
Prześpij się trochę Malinka