reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Sarka a ja mam na myśli, że na stałe robi mi się twardszy tak jak to ujęłaś bardziej ciążowy bo na początku tylko urósł ale taki tłuścioch i tak był :) a jeśli tak jak pisze Needi chwilami twardnieje to może już sa to pierwsze skurcze macicy (podobno ok.20 tyg zaczyna przygotowywać się do porodu). Pewnie doświadczone się bardziej beda na tym znały...

reklama
no ja też czuje ze jest trochę inny w sensie nie czuje samego tłuszczyku tylko taki brzuszek ciążowy ;) to chyba normalne w końcu "ktos" tam mieszka ;) ale tak jak pisze Neddi to nie mam :(

Needi No jasne, że nie wracam! A jak nam się synek bedzie dobrze chował i się nam chwilo nie odechce (nie odmieni) to pod koniec macierzyńskiego zaczniemy starania o siostrzyczkę! Żal mi bedzie oddać rocznego babla do żłobka a innego wyjścia nie bedzie wiec może tak zrobimy. Ale zobaczymy - życie zweryfikuje...

Ja mam wrażenie że to są lekkie jak porodowe ale to nie fajnie bo ja mam je od poczatku prawie a teraz mam 15 tydz. Ale oddycham wtedy brzuchem i puszcza.
Mała się obudziła :-)

Malinowa to niezły macie plan ;) 4 lata na L4 brzmi jak bajka ;)) kurcze ale macie to zaplanowane ...
Mam do Ciebie pytanie bo ostatnio się wkurzyłam na bank miałam pełno drobnych ze skarbonki 150 zł po złotówce, dwuzlotowce a w banku mi powiedzieli ze oni nie wymieniają a czemu to tak? tylko się wkurzyłam ....

Sarka wymienić nie wymienia bo wymiana to raczej bank narodowy się zajmuje, ale wpłaty ich na konto odmówić Ci nie mogą... Ale z lenistwa pewnie nie zaproponowali... Dobrze też by było gdybyś miała je posegregowane na nominały i policzone (bo o to mogą się przyczepić).

reklama
Malinowa ale ja właśnie miałam policzone, posegregowane wszytsko jak należy ale i tak nie przyjeli;) lenie jedne nie powiedzieli ze mogę na konto wpłacić. .. tylko ze nie ...

Do góry