reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Malinowa nie plamie ale w nocy brzuch mnie dosyć bolał i tak jak tobie często mi twardnieje
Ty jeszcze pracujesz czy na l4 ?

reklama
Co to znaczy ze Wam brzuch twardnieje ze tak sam z siebie na chwile czy chodzi Wam o to ze on twarzy jest taki ciążowy się zrobił? bo nie wiem co macie na myśli ....

Malinowa nie plamie ale w nocy brzuch mnie dosyć bolał i tak jak tobie często mi twardnieje
Ty jeszcze pracujesz czy na l4 ?
Ja na l4 od samego początku tak mi się nawet bardziej to opłaca bo średnia mi policzyli z 12 miesięcy (w tym akurat ładne premie były) wiec kasa dużo lepsza niż jak bym pracowała. Wiec się nawet nie zastanawiałam... Zreszta to był akurat moment, że nasz oddział banku przenosili akurat do marketu - wiec praca 8:30-21:30 na zmiany 7 dni w tygodniu... Wystrzeliliśmy się idealnie [emoji12]

Needi o uśmiechniętej wspominałam już kilka razy! Niestety bezskutecznie... Szukałam ją nawet by napisać wiadomość prywatna, ale niestety Jej nie znalazłam... Chyba nas opuściła bez słowa... [emoji848][emoji45]

reklama
Do góry