reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Malinka nie żartuj...!!! A czemu na patologie ciąży? Jak się tam położysz to przyślą jutro tego chirurga? Trzymaj się!

reklama
Julita ja nadal nic nie widzę ;)))

Julka89 jak ząb? Przestało bolec?

Gwiazda trzymam kciuki;)

Marynka gratuluję budowy ;)))) a to będzie mieszkanie czy szeregowiec?;)

Jolcia ale słodka ta Twoja Amelia ;)

Ja właśnie wróciłam z pracy ;)) i mam mały weekend jutro mam wolny dzień!!!!
i tak pozazdroscilam tych wizyt u fryzjera ze jutro ide do mojego, co prawda farby nie robie ale przynajmniej szalowo się uczesze hahaha ;)
dzwonie do fryzjera mowie ze chce uczesanie a mój fryzjer pyta czy jakaś okazja;)
mowie: Nie a on czy wszystko ok i czy w ciazy nie jestem ;)) ale znamy się od 3 lat i wiedział ze się staram ;))
a ogólnie to dzisiaj wracam z pracy i mam super humor ;))) miłego wieczora dziewczyny! !!;)

Malinka... :( tulę mocno... wezwali przynajmniej jakiegoś specjalistę do konsultacji?

Gwiazda, Ty też się trzymaj cieplutko...

kaska1 - dobrze, że już dziś u Ciebie lepiej!

Malinka ze spokojem wszystkie wiemy ze jestem super dzielna!!!!! postaraj się trzymać dzielnie lekarze napewno zrobią wszytsko jak tylko najlepiej potrafią aby Ci pomóc!!!!! Trzymaj się myślę o Tobie .....;)

Przeczytac WAs po dniu w pracy to jak przeczytanie kawałka powieści ale z totalnym wielowątkiem :)
Propo wózka, mi ten xlander też nie podchodzi bo jakoś ogólnie wózki z 3 kołami uważam za brzydkie, takie hybrydy. Ma być lekki, dobrze i szybko sie składać (jak znam życie fotelik raz zamontowany będzie ciągle na siedzeniu i z bagażnika będzie wyciągana gondola).
Zielona cieszę się że się odezwałaś bo już któregoś dnia nawet wzywałam Cię do tablicy i bardzo cieszę się z dobrego wyniku testu:)
Nieufna ja swoich też niecierpię, zwłąszcza,że ja i wcześniej za kotami nie przepadałam, ale dzieciaki już tak. Ciągle mam poniszczone kwiaty na parapetach bo moje uwielbiają spać w doniczkach i za ch..oinkę nie idzie ich oduczyć i teraz wprost mnei to wyprowadza z równowagi
Ja mam dwa koty. Żyją w domu. Śpią gdzie chcą. Ogólnie lubie koty jak i psy. Głaszcze je. Podrapią czasem, ale zarazić można się tylko przez kał. Do tego musi być kot zarazony. Zarazić się może poprzez zjedzenie surowego mięsa tj. mysz bądź wołowe albo wieprzowe. Oczywiście mięso również musi być zarazone. Lekarka sie zasmiala jak powiedziałam ze nam koty i przez nie mogę sie zarazić. Większe prawdopodobieństwo jest jak Pani nie umyje sałaty albo pomidora-słowa Pani doktor. Z tymi kotami to tak nie do końca.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka
Aga to mój lekarz własnie na odwrót, smiał się z nadmiernego szorowania warzyw a koty uważa za główne zło toxo i nawet spytał czy na czas ciąży nie mogłabym komuś ich podrzucić. Ja mogę myć ręce ale czy mam pewność, że moi domownicy też to zawsze zrobią zanim chociażby chwycą za jakąś klamkę w domu? Tak spytał.

Przepraszam za to, Martyna mi się dorwała do kompa :-D
Plamienie widać było jednorazowe bo już spokój.
A co do kota to nie gadajcie że można zarazić się tylko przez kuwetę. Chodzi o to że jak się kot myje po dupce to również roznosi bakterie po całej sierści językiem, ale jak się dba o higienę rąk to nic się nie dzieje. Miałam dwa koty w pierwszej ciąży.
No to włąsnie podobnie mówił mój, że nie tylko o kuwetę chodzi

Hej!

Jestem na SOR. Mam zakrzepicę żyły w tej ręce, co pisałam, że mnie boli. Nie ma chirurga naczyniowego ani gina do konsultacji. Mój gin uważa, że powinnam się położyć na patologię ciąży... :(

Masakra, czemu mi się to wszystko na raz wali...

Nie mam nawet, jak pojechać do domu po rzeczy...
Malinka będzie dobrze a na patologię dlatego, że leżąc tam od razu daje się info że jesteś w ciązy i nie zaistnieją pomyłki w lekach, gdybyś wylądowała na chirurgi czy np neurologi to póki by nie zajrzeli w kartę nie wiedzieliby a różne przypadki się już zdarzały. Chirurg jak ma Cię znaleźć to i na patologii znajdzie.

reklama
Do góry