Stokrotko kiedys jezdzilismy co tydzien tak nam teskno bylo. podroz zajmuje 3,5 h do mnie, 4h do mezula, ale my zaraz przy granicy mieszkamy. z mlodym jezdzimy raz na 2/3 miesiace, ciezko znosi jazde, przerwy i nie raz konczy sie to na 5 h, wszystkie pory wyprobowane a dzieciak od malego spac w aucie nie bedzie... "tumiwisizm" padlam
Needi wiem co czujesz ze mnie 2 tyg zlazilo, musisz myslec dobrze, u mnie juz dobrze, ale ze strachem do wc wchodze
tez szukalam powodow, nie nakrecaj sie i mysl pozytywnie, jestem z Toba! ja non stop podnosze moje 11 kg szczescia
julka ale lepszy h u dentysty niz ciagly bol! trzymaj sie! doczytalam ze juz po i boli, oby minelo szybko!
nieufna ja jestem do kotow sceptycznie nastawiona, o maly wlos oka w dziecinstwie przez kota nie stracilam, nie wiem co Ci doradzic jak faceci chca, to ciezko sie ich pozbyc, potem tez mozesz zalowac, moze jakies zasady, odseparuj sie od nich na jakis czas albo je od siebie
Jolcia oby sie obylo bez insuliny
Venicee naprawde?! w 12. kawka? do 13 jestem sama!
Aga ja nic a nic nie czuje
2. ciaza i prawie 18 tydz
Uwielbiam ryby wszystkie, wedzone, sledziki w oleju, szczegolnie, sery plesniowe. nie jem niestety, ale sobie odbije
carppacio
aaaaaa
A ja mam pilke do cwiczenia i skaczemy ja na niej a mlody na osiolku! muzyczka i kinderbal
mamy co swietowac, w piatek podpisujemy umowe i buduja nam nowe gniazdko
najwczesniej kwiecien 2017
damy rade