reklama
Jolcia_
Fanka BB :)
Needi - nie nie zawsze ryby wędzone, ale często bo je bardzo lubię... i wole od wędlin, które często są tak faszerowane chemią, choć tam gdzie kupuję są ok ale mimo wszystko ileż można jeść wędlin, a ja mam 3 śniadania i 3 kolacje więc sporo mi wychodzi tych posiłków.... a sera białego czy zółtego nie mogę...
w ciąży z Ami mama mi piekła pyszny pasztet i będę musiała ją poprosić o przepis bo za niedługo skończą mi się pomsły na to jedzenie...
w ciąży z Ami mama mi piekła pyszny pasztet i będę musiała ją poprosić o przepis bo za niedługo skończą mi się pomsły na to jedzenie...
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ja jestem w 16 i też nieczuje... a to moja 2 ciaza...Dziewczyny jestem w 17 tc i nie czuję jeszcze ruchów. Jak jest u was? Czy jest ktoś w tym samym tc i jeszcze nie czuję?
Wg mnie indyk dużo smaczniejsze jak kurczak.Bo mięso ma 0 indeks glikemiczny, mówimy o chudym mięsie najlepiej drobiowe (ale po miesiacu jedzenia tylko drobiu nie mogę już na kurczaki patrzeć)
My milismmy tako jumper x i w sumie nie miałam zastrzeżeń oprócz tego że ciężko.Dziewczyny a Jumper wózek ze skrętnymi kołami ?
Kamcia2810
Nadrobilam ponad 600-700 waszych wiadomosci. Ponad 1,5h odpisywalam i co... przyszła emilka postukala mi paluszkami w telefonie i cala wiadomość skasowała. Juz mi sie nie che pisac od nowa :-(
Gwiazda_237
Dziewczyny co to moze byc jak brzuch mnie boli i ciągnie mnie w dół ?
Stokrotko kiedys jezdzilismy co tydzien tak nam teskno bylo. podroz zajmuje 3,5 h do mnie, 4h do mezula, ale my zaraz przy granicy mieszkamy. z mlodym jezdzimy raz na 2/3 miesiace, ciezko znosi jazde, przerwy i nie raz konczy sie to na 5 h, wszystkie pory wyprobowane a dzieciak od malego spac w aucie nie bedzie... "tumiwisizm" padlam
Needi wiem co czujesz ze mnie 2 tyg zlazilo, musisz myslec dobrze, u mnie juz dobrze, ale ze strachem do wc wchodze tez szukalam powodow, nie nakrecaj sie i mysl pozytywnie, jestem z Toba! ja non stop podnosze moje 11 kg szczescia
julka ale lepszy h u dentysty niz ciagly bol! trzymaj sie! doczytalam ze juz po i boli, oby minelo szybko!
nieufna ja jestem do kotow sceptycznie nastawiona, o maly wlos oka w dziecinstwie przez kota nie stracilam, nie wiem co Ci doradzic jak faceci chca, to ciezko sie ich pozbyc, potem tez mozesz zalowac, moze jakies zasady, odseparuj sie od nich na jakis czas albo je od siebie
Jolcia oby sie obylo bez insuliny
Venicee naprawde?! w 12. kawka? do 13 jestem sama!
Aga ja nic a nic nie czuje 2. ciaza i prawie 18 tydz
Uwielbiam ryby wszystkie, wedzone, sledziki w oleju, szczegolnie, sery plesniowe. nie jem niestety, ale sobie odbije carppacio aaaaaa
A ja mam pilke do cwiczenia i skaczemy ja na niej a mlody na osiolku! muzyczka i kinderbal mamy co swietowac, w piatek podpisujemy umowe i buduja nam nowe gniazdko najwczesniej kwiecien 2017 damy rade
Needi wiem co czujesz ze mnie 2 tyg zlazilo, musisz myslec dobrze, u mnie juz dobrze, ale ze strachem do wc wchodze tez szukalam powodow, nie nakrecaj sie i mysl pozytywnie, jestem z Toba! ja non stop podnosze moje 11 kg szczescia
julka ale lepszy h u dentysty niz ciagly bol! trzymaj sie! doczytalam ze juz po i boli, oby minelo szybko!
nieufna ja jestem do kotow sceptycznie nastawiona, o maly wlos oka w dziecinstwie przez kota nie stracilam, nie wiem co Ci doradzic jak faceci chca, to ciezko sie ich pozbyc, potem tez mozesz zalowac, moze jakies zasady, odseparuj sie od nich na jakis czas albo je od siebie
Jolcia oby sie obylo bez insuliny
Venicee naprawde?! w 12. kawka? do 13 jestem sama!
Aga ja nic a nic nie czuje 2. ciaza i prawie 18 tydz
Uwielbiam ryby wszystkie, wedzone, sledziki w oleju, szczegolnie, sery plesniowe. nie jem niestety, ale sobie odbije carppacio aaaaaa
A ja mam pilke do cwiczenia i skaczemy ja na niej a mlody na osiolku! muzyczka i kinderbal mamy co swietowac, w piatek podpisujemy umowe i buduja nam nowe gniazdko najwczesniej kwiecien 2017 damy rade
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ale boli Cię non stop czy po chwili przestaje??Dziewczyny co to moze byc jak brzuch mnie boli i ciągnie mnie w dół ?
MalinowaMarta
Fazerka a jak Twoje zdrówko? Pomagają leki? Odezwij się w wolnej chwili....
MalinowaMarta
Gwiazda mnie też czasem trochę ciągnie myślę, że się macica rozciąga, podobno bóle brzucha w ciąży są normalne wiec tak do tego podchodzę, podobno tylko ostry ból może być niebezpieczny...
reklama
Gwiazda_237
jednak idę do lekarza bo boli strasznie a bóle od kilku dni