reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Nie chodzi mi o to czy jesz dwa razy w tygodniu ryby bo tak się powinno jeść ale pytam czy zawsze są wedzone

reklama
Needi - nie nie zawsze ryby wędzone, ale często bo je bardzo lubię... i wole od wędlin, które często są tak faszerowane chemią, choć tam gdzie kupuję są ok ale mimo wszystko ileż można jeść wędlin, a ja mam 3 śniadania i 3 kolacje więc sporo mi wychodzi tych posiłków.... a sera białego czy zółtego nie mogę...
w ciąży z Ami mama mi piekła pyszny pasztet i będę musiała ją poprosić o przepis bo za niedługo skończą mi się pomsły na to jedzenie...

Dziewczyny jestem w 17 tc i nie czuję jeszcze ruchów. Jak jest u was? Czy jest ktoś w tym samym tc i jeszcze nie czuję?
Ja jestem w 16 i też nieczuje... a to moja 2 ciaza...
Bo mięso ma 0 indeks glikemiczny, mówimy o chudym mięsie najlepiej drobiowe (ale po miesiacu jedzenia tylko drobiu nie mogę już na kurczaki patrzeć)
Wg mnie indyk dużo smaczniejsze jak kurczak.
Dziewczyny a Jumper wózek ze skrętnymi kołami ?;)
My milismmy tako jumper x i w sumie nie miałam zastrzeżeń oprócz tego że ciężko.

Stokrotko kiedys jezdzilismy co tydzien tak nam teskno bylo. podroz zajmuje 3,5 h do mnie, 4h do mezula, ale my zaraz przy granicy mieszkamy. z mlodym jezdzimy raz na 2/3 miesiace, ciezko znosi jazde, przerwy i nie raz konczy sie to na 5 h, wszystkie pory wyprobowane a dzieciak od malego spac w aucie nie bedzie... "tumiwisizm" padlam :szok::laugh2:

Needi wiem co czujesz ze mnie 2 tyg zlazilo, musisz myslec dobrze, u mnie juz dobrze, ale ze strachem do wc wchodze :zawstydzona/y: tez szukalam powodow, nie nakrecaj sie i mysl pozytywnie, jestem z Toba! ja non stop podnosze moje 11 kg szczescia

julka ale lepszy h u dentysty niz ciagly bol! trzymaj sie! doczytalam ze juz po i boli, oby minelo szybko!

nieufna ja jestem do kotow sceptycznie nastawiona, o maly wlos oka w dziecinstwie przez kota nie stracilam, nie wiem co Ci doradzic jak faceci chca, to ciezko sie ich pozbyc, potem tez mozesz zalowac, moze jakies zasady, odseparuj sie od nich na jakis czas albo je od siebie :hmm:

Jolcia oby sie obylo bez insuliny :tak:

Venicee
naprawde?! w 12. kawka? do 13 jestem sama!

Aga ja nic a nic nie czuje :hmm: 2. ciaza i prawie 18 tydz :tak:

Uwielbiam ryby wszystkie, wedzone, sledziki w oleju, szczegolnie, sery plesniowe. nie jem niestety, ale sobie odbije :laugh2: carppacio :cool2: aaaaaa

A ja mam pilke do cwiczenia i skaczemy ja na niej a mlody na osiolku! muzyczka i kinderbal :laugh2: mamy co swietowac, w piatek podpisujemy umowe i buduja nam nowe gniazdko :laugh2::laugh2::laugh2: najwczesniej kwiecien 2017 :rolleyes2: damy rade :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Gwiazda mnie też czasem trochę ciągnie myślę, że się macica rozciąga, podobno bóle brzucha w ciąży są normalne wiec tak do tego podchodzę, podobno tylko ostry ból może być niebezpieczny...

reklama
Do góry