reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

ooooo super NIEUFNA no powiem Wam , ze my dzisiaj mialysmy duzo cwiczen na prace nog miednica..i recewiec ciezaroweczki byly mega dzielne..kazda pompowala pakowala nie bylo lipy;)

reklama
Agnes to super ze jestes z zajęć zadowolona - tak myślałam, że tak bedzie! Mnie niestety wczorajsze ominęły przez przeziębienie, ale moze jutro juz pojadę. U mnie sa one tylko 2 razy w tygodniu [emoji31]

Dziewczyny a ja mam problem :(
Nie wiem co mi się w tej głowie zrobiło, ale nienawidzę swoich kotów, mam do nich awersję od jakiegoś czasu. Najchętniej bym je wywiozła na wieś, ale moi chłopcy nie chcą o tym słyszeć. A ja nie mogę na nie patrzeć, wkurza mnie w nich wszystko.

Był tylko jeden kot w moim życiu którego jako tako lubiłam, bo był towarzyski :) generalnie nie przepadam, podobno wszystkie koty mają autyzm, dobrze, że mi moje dziecko nie przeszkadza tak jak koty ;)

Mam dwa koty.
Nie chodzi o toxo, po prostu mnie denerwują, że np włażą np na stół i trzeba ich ganiać i non stop na nich uważać. Mają zakaz wchodzenia do łóżka i tego się już nauczyły. Nie wiem jak to dalej będzie.

reklama
Do góry