reklama
mamawiki32
Fanka BB :)
http://allegro.pl/wozek-x-lander-xa-z-fotelikiem-3w1-okazjatanio-bcm-i5936640995.html
Gwiazda osobiście wolałabym np to. Ale ja mam ten wózek więc go znam
MalinowaMarta
Agnes to super ze jestes z zajęć zadowolona - tak myślałam, że tak bedzie! Mnie niestety wczorajsze ominęły przez przeziębienie, ale moze jutro juz pojadę. U mnie sa one tylko 2 razy w tygodniu [emoji31]
nieufna
Dziewczyny a ja mam problem
Nie wiem co mi się w tej głowie zrobiło, ale nienawidzę swoich kotów, mam do nich awersję od jakiegoś czasu. Najchętniej bym je wywiozła na wieś, ale moi chłopcy nie chcą o tym słyszeć. A ja nie mogę na nie patrzeć, wkurza mnie w nich wszystko.
Nie wiem co mi się w tej głowie zrobiło, ale nienawidzę swoich kotów, mam do nich awersję od jakiegoś czasu. Najchętniej bym je wywiozła na wieś, ale moi chłopcy nie chcą o tym słyszeć. A ja nie mogę na nie patrzeć, wkurza mnie w nich wszystko.
mamawiki32
Był tylko jeden kot w moim życiu którego jako tako lubiłam, bo był towarzyski generalnie nie przepadam, podobno wszystkie koty mają autyzm, dobrze, że mi moje dziecko nie przeszkadza tak jak koty
MalinowaMarta
Nieufna może naczytałaś się o toxoplazmozie?
madziolina_p
Ja mojego synka wciąż podnoszę i ogólnie noszę i waży 12 kg i cóż nic z tym nie zrobieCzy myślicie że jak wczoraj z dwa razy podniosłam małą na krzesełko do karmienia to był duży wysiłek (14 kg) i to przez to i głupia pinda jestem?
Venicee Kkasiulka wy leżycie cały czas?
reklama
madziolina_p
Ja tez wolała bym xlandera i jak już pisałam wcześniej myślę że tamten jest ciezkihttp://allegro.pl/wozek-x-lander-xa-z-fotelikiem-3w1-okazjatanio-bcm-i5936640995.html