reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

ooooo super NIEUFNA no powiem Wam , ze my dzisiaj mialysmy duzo cwiczen na prace nog miednica..i recewiec ciezaroweczki byly mega dzielne..kazda pompowala pakowala nie bylo lipy;)

reklama
Agnes to super ze jestes z zajęć zadowolona - tak myślałam, że tak bedzie! Mnie niestety wczorajsze ominęły przez przeziębienie, ale moze jutro juz pojadę. U mnie sa one tylko 2 razy w tygodniu [emoji31]

Dziewczyny a ja mam problem :(
Nie wiem co mi się w tej głowie zrobiło, ale nienawidzę swoich kotów, mam do nich awersję od jakiegoś czasu. Najchętniej bym je wywiozła na wieś, ale moi chłopcy nie chcą o tym słyszeć. A ja nie mogę na nie patrzeć, wkurza mnie w nich wszystko.

Był tylko jeden kot w moim życiu którego jako tako lubiłam, bo był towarzyski :) generalnie nie przepadam, podobno wszystkie koty mają autyzm, dobrze, że mi moje dziecko nie przeszkadza tak jak koty ;)

Mam dwa koty.
Nie chodzi o toxo, po prostu mnie denerwują, że np włażą np na stół i trzeba ich ganiać i non stop na nich uważać. Mają zakaz wchodzenia do łóżka i tego się już nauczyły. Nie wiem jak to dalej będzie.

reklama
Do góry