reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Patuska moje kondolencje

Jola pytanie do ciebie teraz zmierzylam cukier i wyszło mi 135 cukier do ile jest norma po zjedzeniu

reklama
Julita, my już około 10 razy byliśmy z małym w szpitalu, raz krócej, raz dłużej, obecnie działa już na mnie tylko OIOM, pobyt na zwykłym oddziale nie jest mi taki straszny... znam wszystkich lekarzy i pielęgniarki...No i staram się nie stresować dla dzidzi :)

Patuska, o matko, współczuję. Mój tata zmarł 10 lat temu, nagle, trochę trwało nim się pozbieraliśmy, tule Cię :*

Margerita- ja to ten zboj po prawej ;)

Patuska- bardzo współczuję, przyjmij moje kondolencje. Tule mocno.

IwonaMaja- a co zjadlas? Generalnie dla kobiet w ciąży godzinę po posiłku zakres jest do 120, na czczo do 90.

patuska wyrazy wspolczucia. moj tata zmarl prawie 4 lata temu i do teraz nie moge sie pozbierac. codziennie mysle, wspominam... duzo sil, bede Ci teraz podwojnie potrzebne!

Margerita- ja to ten zboj po prawej ;)

Patuska- bardzo współczuję, przyjmij moje kondolencje. Tule mocno.

IwonaMaja- a co zjadlas? Generalnie dla kobiet w ciąży godzinę po posiłku zakres jest do 120, na czczo do 90.
Trochę chipsów zmierzylam za jakieś pół godziny i spadło do 128

reklama
Do góry