reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej!

Przyjechałam do domu zobaczyć, jak mąż z teściową wytapetowali pokój i przenieśli tam sypialnię i naszą nową kanapę w salonie :)

Mały ogólnie dobrze, bryka, siedzieć w szpitalnym łóżeczku nie chce, na szczęście to oddychanie jednym płuckiem nie odbija się na jego formie.

Rozważam wymianę z mężem na przyszły tydzień, poszłabym na trochę do pracy a on posiedziałby z małym w szpitalu do tej tomografii.

Ale dziwnie samej być w domu bez moich chłopaków...

A ja wróciłam zdenerwowana .I brzuch mnie pobolewa. Wczoraj oglądałam wózki na olx . I mojemu się spodobał a mi średnio ale mówię ok skoro ja sobie kupuje ubranka i inne rzeczy dla dzidzi jakie mi się podobają to wózek niech on wybierze . I dxis pokazaliśmy teściowej i chcieli jechać obejrzeć mój znowu nie i zamieszanie a jak w kropce . Na szczęście kobieta była w pracy .Ale tak się zdenerwowalam ze powiedziałam ze mi się nie podoba i nie chce i w końcu mam to w nosie .I kupię taki jak mi się podoba bez niczyjej pomocy . Bo kurde ja tym będę jeździć a nie wszyscy do około . Jestem wściekła jak cholera .

Ale pędzicie z tymi zakupami ;) Ja na razie korzystam z l4, siedzę grzecznie w domu i uczę się do egzaminu, który jeszcze wypadałoby mi zdać w pracy jak najszybciej, a też chętnie pobuszowałabym po sklepach :D Ale wiem, że jak teraz nie usiądę na czterech literach i nie zmobilizuję się do roboty, to potem będzie coraz trudniej. Już nie mówiąc o tym, że bliźniaczy wózek mnie przeraża, mam cichą nadzieję, że uda się znaleźć w miarę sterowny i nie za ciężki. Ale na razie w ogóle nie jestem w temacie.
A dziś byliśmy za miastem na długim, słonecznym, zimowym spacerku - od razu lepiej! :)

Hej!

Przyjechałam do domu zobaczyć, jak mąż z teściową wytapetowali pokój i przenieśli tam sypialnię i naszą nową kanapę w salonie :)

Mały ogólnie dobrze, bryka, siedzieć w szpitalnym łóżeczku nie chce, na szczęście to oddychanie jednym płuckiem nie odbija się na jego formie.

Rozważam wymianę z mężem na przyszły tydzień, poszłabym na trochę do pracy a on posiedziałby z małym w szpitalu do tej tomografii.

Ale dziwnie samej być w domu bez moich chłopaków...
Podziwiam Cię za wytrwałość....wiem co to jest być z dzieckiem w szpitalu i ja to wspominam koszmarnie...a Ty taka raczej " spokojna" jesteś...opanowana....

po ciąży zaczęły ci się problemy z tarczyca ?
Przed ciążą miałam już nadczynność ale taka do "kontrolowania"
Po ciazy moja Pani dr endo zwalila wszystkie obiawy nadczynnosci na nerwicę i olala sprawę do momentu gdzie byłam wrakiem samej siebie.
Nie mogłam iść z córką na spacer bo zwyczajnie się dusilam i sił brakowało. Schudłam do 47 kg a jadłam po 22.00 ostatni posiłek...
Wyleciały mi prawie wszystkie włosy...
Nowy lekarz usg ,guzy,biopsja,doprowadzenie do remisji bo przy tsh 0, 001 nikt nie chciał operować. Kiedy moje tsh wyrównali do 1 myslalm ze w moje ciało włożone nowe baterie ja wręcz fruwalam....
Ale biopsja była niejednoznaczne guz wielki dusilo mnie i operacja ...
Teraz jak tsh jest w ok 1 jest ok:)
Też widzialam przeceny na endo ale dla mnie za drogo. Ja kupowałam dziś na smyky i 5 10 15 ale chyba najbardziej polecam z hm-u
A ja różnie kupuję...
Czasami nawet w pepco,ff , czy biedronce sa fajne:)
Co do jakości ubrań to jeśli któraś ma możliwość to polecam carter's :)
Tak córką dostała raz od mojej kuzynki ubranko i było fajne jakościowo...

@Jolcia_, cudne zdjecia! a ktora to bylas ty na zdjeciu, po prawej czy po lewej?
@Anulka kiedy wyniki, trzymam kciuki
@malinka1984, super, ze masz wolne, wypocznij, bo szpital dziala meczaco, nalezy ci sie chwila dla siebie

zazdroszcze wam tych ruchow, ja nic nie czuje jeszcze i juz sie nie moge doczekac

co do ubranek to w lidlu jeszcze sa calkiem ok cenowo i jakosciowo, ja lubie jeszcze z tesco i mothercare (ale te juz drozsze sa)

Wpadam na chwile...potem odezwę się za kilka dni.

Dziś rano zmarł mój ojciec na moich rękach. Coś strasznego. Nie mogę się pozbierać [emoji25]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Wpadam na chwile...potem odezwę się za kilka dni.

Dziś rano zmarł mój ojciec na moich rękach. Coś strasznego. Nie mogę się pozbierać [emoji25]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Moje kondolecje...wspolczuje:(

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry