Jolcia_
Fanka BB :)
Co do jakości ubrań to jeśli któraś ma możliwość to polecam carter's
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam Cię za wytrwałość....wiem co to jest być z dzieckiem w szpitalu i ja to wspominam koszmarnie...a Ty taka raczej " spokojna" jesteś...opanowana....Hej!
Przyjechałam do domu zobaczyć, jak mąż z teściową wytapetowali pokój i przenieśli tam sypialnię i naszą nową kanapę w salonie
Mały ogólnie dobrze, bryka, siedzieć w szpitalnym łóżeczku nie chce, na szczęście to oddychanie jednym płuckiem nie odbija się na jego formie.
Rozważam wymianę z mężem na przyszły tydzień, poszłabym na trochę do pracy a on posiedziałby z małym w szpitalu do tej tomografii.
Ale dziwnie samej być w domu bez moich chłopaków...
Przed ciążą miałam już nadczynność ale taka do "kontrolowania"po ciąży zaczęły ci się problemy z tarczyca ?
A ja różnie kupuję...Też widzialam przeceny na endo ale dla mnie za drogo. Ja kupowałam dziś na smyky i 5 10 15 ale chyba najbardziej polecam z hm-u
Tak córką dostała raz od mojej kuzynki ubranko i było fajne jakościowo...Co do jakości ubrań to jeśli któraś ma możliwość to polecam carter's
Moje kondolecje...wspolczujeWpadam na chwile...potem odezwę się za kilka dni.
Dziś rano zmarł mój ojciec na moich rękach. Coś strasznego. Nie mogę się pozbierać [emoji25]
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka