reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej!

Przyjechałam do domu zobaczyć, jak mąż z teściową wytapetowali pokój i przenieśli tam sypialnię i naszą nową kanapę w salonie :)

Mały ogólnie dobrze, bryka, siedzieć w szpitalnym łóżeczku nie chce, na szczęście to oddychanie jednym płuckiem nie odbija się na jego formie.

Rozważam wymianę z mężem na przyszły tydzień, poszłabym na trochę do pracy a on posiedziałby z małym w szpitalu do tej tomografii.

Ale dziwnie samej być w domu bez moich chłopaków...

A ja wróciłam zdenerwowana .I brzuch mnie pobolewa. Wczoraj oglądałam wózki na olx . I mojemu się spodobał a mi średnio ale mówię ok skoro ja sobie kupuje ubranka i inne rzeczy dla dzidzi jakie mi się podobają to wózek niech on wybierze . I dxis pokazaliśmy teściowej i chcieli jechać obejrzeć mój znowu nie i zamieszanie a jak w kropce . Na szczęście kobieta była w pracy .Ale tak się zdenerwowalam ze powiedziałam ze mi się nie podoba i nie chce i w końcu mam to w nosie .I kupię taki jak mi się podoba bez niczyjej pomocy . Bo kurde ja tym będę jeździć a nie wszyscy do około . Jestem wściekła jak cholera .

Ale pędzicie z tymi zakupami ;) Ja na razie korzystam z l4, siedzę grzecznie w domu i uczę się do egzaminu, który jeszcze wypadałoby mi zdać w pracy jak najszybciej, a też chętnie pobuszowałabym po sklepach :D Ale wiem, że jak teraz nie usiądę na czterech literach i nie zmobilizuję się do roboty, to potem będzie coraz trudniej. Już nie mówiąc o tym, że bliźniaczy wózek mnie przeraża, mam cichą nadzieję, że uda się znaleźć w miarę sterowny i nie za ciężki. Ale na razie w ogóle nie jestem w temacie.
A dziś byliśmy za miastem na długim, słonecznym, zimowym spacerku - od razu lepiej! :)

Hej!

Przyjechałam do domu zobaczyć, jak mąż z teściową wytapetowali pokój i przenieśli tam sypialnię i naszą nową kanapę w salonie :)

Mały ogólnie dobrze, bryka, siedzieć w szpitalnym łóżeczku nie chce, na szczęście to oddychanie jednym płuckiem nie odbija się na jego formie.

Rozważam wymianę z mężem na przyszły tydzień, poszłabym na trochę do pracy a on posiedziałby z małym w szpitalu do tej tomografii.

Ale dziwnie samej być w domu bez moich chłopaków...
Podziwiam Cię za wytrwałość....wiem co to jest być z dzieckiem w szpitalu i ja to wspominam koszmarnie...a Ty taka raczej " spokojna" jesteś...opanowana....

po ciąży zaczęły ci się problemy z tarczyca ?
Przed ciążą miałam już nadczynność ale taka do "kontrolowania"
Po ciazy moja Pani dr endo zwalila wszystkie obiawy nadczynnosci na nerwicę i olala sprawę do momentu gdzie byłam wrakiem samej siebie.
Nie mogłam iść z córką na spacer bo zwyczajnie się dusilam i sił brakowało. Schudłam do 47 kg a jadłam po 22.00 ostatni posiłek...
Wyleciały mi prawie wszystkie włosy...
Nowy lekarz usg ,guzy,biopsja,doprowadzenie do remisji bo przy tsh 0, 001 nikt nie chciał operować. Kiedy moje tsh wyrównali do 1 myslalm ze w moje ciało włożone nowe baterie ja wręcz fruwalam....
Ale biopsja była niejednoznaczne guz wielki dusilo mnie i operacja ...
Teraz jak tsh jest w ok 1 jest ok:)
Też widzialam przeceny na endo ale dla mnie za drogo. Ja kupowałam dziś na smyky i 5 10 15 ale chyba najbardziej polecam z hm-u
A ja różnie kupuję...
Czasami nawet w pepco,ff , czy biedronce sa fajne:)
Co do jakości ubrań to jeśli któraś ma możliwość to polecam carter's :)
Tak córką dostała raz od mojej kuzynki ubranko i było fajne jakościowo...

@Jolcia_, cudne zdjecia! a ktora to bylas ty na zdjeciu, po prawej czy po lewej?
@Anulka kiedy wyniki, trzymam kciuki
@malinka1984, super, ze masz wolne, wypocznij, bo szpital dziala meczaco, nalezy ci sie chwila dla siebie

zazdroszcze wam tych ruchow, ja nic nie czuje jeszcze i juz sie nie moge doczekac

co do ubranek to w lidlu jeszcze sa calkiem ok cenowo i jakosciowo, ja lubie jeszcze z tesco i mothercare (ale te juz drozsze sa)

Wpadam na chwile...potem odezwę się za kilka dni.

Dziś rano zmarł mój ojciec na moich rękach. Coś strasznego. Nie mogę się pozbierać [emoji25]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Wpadam na chwile...potem odezwę się za kilka dni.

Dziś rano zmarł mój ojciec na moich rękach. Coś strasznego. Nie mogę się pozbierać [emoji25]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Moje kondolecje...wspolczuje:(

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry