reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jolcia, współczuję diety, ja jestem taki łakomczuch że bym się pocięła :-( Pociesz się, że będziesz miała figurę modelki tydzień po porodzie...
Nie jestem pewna jak działają Wasze detektory, ale jeśli tak jak te u lekarza, to podobno trochę od nich echo idzie w środku i dzieciaczki się tego mogą przestraszyć. Dlatego często uciekają jak lekarz szuka serduszka. Tak położna na szkole rodzenia mówiła..

reklama
Ja słucham maleństwa raz dziennie po pracy, wieczorem za bardzo szaleje więc ciężko złapać , ja w końcu mam weekend wolny, jak nie nauki to studia. W końcu odpocznę i poleniuchuje! ;) kupiłąm dziś tabletki do rozpuszczania z witaminą c, żurawine i cytrynę, będę walczyć z moim pęcherzem :)

Jolcia bardzo bardzo Ci wspolczuje :(

Malinka1984 tez sie boje ze moj czterolatek cofnie sie w rozwoju...

Syrop z buraka wlasnie sie robi, syrop z cebuli, czosnku i cytryny tez.. co jeszcze moge zrobic bo czuje ze mnie chorubsko porządnie bierze... wczoraj mialam suchy kaszel, dzis rano wstalam i mam trochę zapchany nos, zaczyna bolec mnie gardlo, boli mnie klatka piersiowa i czuje flegme w buzi :( :(
Ps. Tu oprócz paracetamolu w aptece nic mi nie dadza.

Witam

Jolcia współczuje
ja się boję że mi wyjdzie cukier teraz na badaniach jak będę u mamy muszę sobie zmierzyć coś ostatnio za bardzo pić mi się chce i ciągle bym spała jedynie w nocy nie mogę

sprawdziłam sobie dzisiaj z obrączki wychodzi mi dwie córki i syn :)
jak zmarła Lilianka to z obrączki sprawdzałam codziennie później się poddałam wtedy wychodziło mi dwie córki i dwóch synów

Witajcie. Różnice między rodzeństwem da się od czuć. Nas jest 6 między mną a najstarsza siostra jest 18 lat różnicy i dopiero zaczęliśmy nawiązywać więzi jak dorosłam wcześniej nie bardzo było o czym gadać [emoji20]

Za to między Naszymi dziećmi będą minuty różnicy [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny. Mam tego krwiaka i przepisali mi luteine dopochwowo 100 mg i w nocy zauważyłam lekką krew i brązowe uplawy. Spakowalam się do szpitala ale zanim przyjechała moja mama do Martyny to całkowicie przestało lecieć. Czytałam że tak może być po tej luteinie i zvracji tego ze nic już nie było widać nie pojechałam na pogotowie ale teraz znowu zauważyłam lekkie brązowe plamienie. Muszę umówić się na popołudnie do mojego gina. Czy któraś z was miała przyjemność przyjmować tak luteine?

Cześć dziewczyny. Mam tego krwiaka i przepisali mi luteine dopochwowo 100 mg i w nocy zauważyłam lekką krew i brązowe uplawy. Spakowalam się do szpitala ale zanim przyjechała moja mama do Martyny to całkowicie przestało lecieć. Czytałam że tak może być po tej luteinie i zvracji tego ze nic już nie było widać nie pojechałam na pogotowie ale teraz znowu zauważyłam lekkie brązowe plamienie. Muszę umówić się na popołudnie do mojego gina. Czy któraś z was miała przyjemność przyjmować tak luteine?
Niestety nie miałam...

Witam się

Na temat różnicy wieku powiem Wam tylko jedno, że ja mając noworodka Lenkę i 2,5 roku Martynkę, nie zaplanowałabym po raz kolejny takiego samego hardcoru, ale życie zaplanowało za mnie :-D. I cóż nie ucieknę przecież. Muszę jakoś dać radę. Jeszcze wszystko zależy od wielu czynników, czy mamy kogoś do pomocy, czy mąż pracuje do późna itd. i oczywiście od charakteru dzieci.U mnie mój mąż długo pracuje, najczęściej w soboty też. Więc tylko wieczorami i w niedzielę mogłam na Niego liczyć.

Ja jestem przeziębiona :growl:, z nosa leci , gardło boli, kuruję się domowymi sposobami, aby się jakoś doczołgać do 15, odebrać dzieci i weekend:-) :).

Venicce - nie wiem jak długo zamierzam pracować, obiecałam, ze tak szybko nie ucieknę, aż znajdą zastępstwo za mnie, może do końca kwietnia, ale to też wielkie może bo wszystko zależy od maluszka, czy wszystko będzie w porządku.

Miłego dnia !

Neddi ja przyjmuje cały czas luteine od początku ale żadnych plamien nie miałam moim zdaniem kontaktu się z lekarzem prowadzącym.... Ja bym tak zrobiła. .. napisz mu sms

reklama
Umówić się na popoludnie i tak się umówię. Może przepisze mi dostaną. Plamy są na szczęście brązowe. Przesrane

Do góry