reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja się ogólnie bije latać, mega.. I to jeszcze to był długi lot, bo najpierw do Brukseli i tam na lotnisku 9 godz... Tak tylko czekaliśmy żeby z Brukseli do Lanzarote polecieć ponad 4 godz i z powrotem tak samo. Nie wymiotowalam, bardzo dobrze się czułam.

Costa Blanca w Benidormie wcześniej Denia

ostatnio mąż zażartował i mówi że wracamy bardzo chciałabym ale nasza Maja już chodzi do szkoły ma swoją piłkę nożną

Madziolina czekanie napewno było męczące a z drugiej strony co odpoczelas i nabrała sił na wakcjach to Twoje ja myślę że zmiana klimatu wypoczynek dobrze nam zrobią i jeśli nie ma przeciwksazan to czemu odmawiać sobie przyjemności. . Ale gin zapytam ;) A w jakim czasie byłaś latem/zima?

Super, choć w ferie dużo ludzi będzie. My narazie nigdzie nie wyjeżdżamy. Teściowa pytała czy jedziemy nad morze w tym roku, bo co roku jeździmy razem z moją mamą i teściowa, a one jeszcze nie wiedza,wiec nie wiem czy to dobry pomysł w 9 mcu jechać hehe

reklama
Ja mam super tesiowa, na wakacjach to praktycznie ona i moja mama zajmuje się młodym, dużo pomagają i wogole jest super osoba i jest zawsze po mojej stronie

Do góry