reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja się ogólnie bije latać, mega.. I to jeszcze to był długi lot, bo najpierw do Brukseli i tam na lotnisku 9 godz... Tak tylko czekaliśmy żeby z Brukseli do Lanzarote polecieć ponad 4 godz i z powrotem tak samo. Nie wymiotowalam, bardzo dobrze się czułam.
iwonaimaja
Costa Blanca w Benidormie wcześniej Denia
ostatnio mąż zażartował i mówi że wracamy bardzo chciałabym ale nasza Maja już chodzi do szkoły ma swoją piłkę nożną
ostatnio mąż zażartował i mówi że wracamy bardzo chciałabym ale nasza Maja już chodzi do szkoły ma swoją piłkę nożną
Madziolina czekanie napewno było męczące a z drugiej strony co odpoczelas i nabrała sił na wakcjach to Twoje ja myślę że zmiana klimatu wypoczynek dobrze nam zrobią i jeśli nie ma przeciwksazan to czemu odmawiać sobie przyjemności. . Ale gin zapytam A w jakim czasie byłaś latem/zima?
madziolina_p
Latem byliśmy, tydzień na Fuertaventurze i tydzień na Lanzarote. Chyba wogole przełom sierpnia i wrzesnia
iwonaimaja
my w ferie wybieramy się w góry Zakopane lub Karpacz
madziolina_p
Super, choć w ferie dużo ludzi będzie. My narazie nigdzie nie wyjeżdżamy. Teściowa pytała czy jedziemy nad morze w tym roku, bo co roku jeździmy razem z moją mamą i teściowa, a one jeszcze nie wiedza,wiec nie wiem czy to dobry pomysł w 9 mcu jechać hehe
reklama
madziolina_p
Ja mam super tesiowa, na wakacjach to praktycznie ona i moja mama zajmuje się młodym, dużo pomagają i wogole jest super osoba i jest zawsze po mojej stronie