reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja się ogólnie bije latać, mega.. I to jeszcze to był długi lot, bo najpierw do Brukseli i tam na lotnisku 9 godz... Tak tylko czekaliśmy żeby z Brukseli do Lanzarote polecieć ponad 4 godz i z powrotem tak samo. Nie wymiotowalam, bardzo dobrze się czułam.

Costa Blanca w Benidormie wcześniej Denia

ostatnio mąż zażartował i mówi że wracamy bardzo chciałabym ale nasza Maja już chodzi do szkoły ma swoją piłkę nożną

Madziolina czekanie napewno było męczące a z drugiej strony co odpoczelas i nabrała sił na wakcjach to Twoje ja myślę że zmiana klimatu wypoczynek dobrze nam zrobią i jeśli nie ma przeciwksazan to czemu odmawiać sobie przyjemności. . Ale gin zapytam ;) A w jakim czasie byłaś latem/zima?

Super, choć w ferie dużo ludzi będzie. My narazie nigdzie nie wyjeżdżamy. Teściowa pytała czy jedziemy nad morze w tym roku, bo co roku jeździmy razem z moją mamą i teściowa, a one jeszcze nie wiedza,wiec nie wiem czy to dobry pomysł w 9 mcu jechać hehe

reklama
Ja mam super tesiowa, na wakacjach to praktycznie ona i moja mama zajmuje się młodym, dużo pomagają i wogole jest super osoba i jest zawsze po mojej stronie

Do góry