reklama
ehh ja w pracy po to dałam znać by jak najszybciej kogoś na moje miejsce znaleźli a oni liczą na to,że to ja chyba jeszcze długo popracuję bo coś nie widać by nawet drgnęło w temacie..nie chce też dziewczyn zostawiać samych, zwłaszcza,że teraz wybierają zaległe urlopy ale ja coraz bardziej męczę sięDziewczyny wszystkiego dobrego z okazji urodzin )))
ja dziś musiałam wyjść wcześniej z pracy bo źle się czułam po tej nocy nieprzespanej. coraz mniej mi się chce pracować i coraz szybciej się mecze i jestem senna. chciałabym juz iść ale nie chce wystawić dziewczyn dopóki osoba która mnie zastępuje się nie nauczy wszystkiego...
Witaj PaulaWszystkiego najlepszego dla solenizantek;** Tak to moja pierwsza ciąża
fazerkamm
Fanka BB :)
Panna_migotka dla Ciebie tez wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń
Julita pewnie jakies laurki zrobi i tyle
Julita pewnie jakies laurki zrobi i tyle
MalinowaMarta
@Lila pisałaś coś o dłuższej podróży ja gdybym czuła się dobrze to bym normalnie pojechała - nie ma co przesadzać, zawsze można postój zrobić żeby plecy rozprostować [emoji6] my byliśmy w Zakopanem jak byłam w 13-14 tyg. a też nie mamy blisko i nie żałuje bo fajnie było a zmiana klimatu też wg mnie dobrze robi. Nawet szwagierce udało się tam zajść w ciąże i będziemy miały dzieciaczki z tego samego roku [emoji7][emoji6] także klimat służy - ja polecam.
Ostatnia edycja:
MalinowaMarta
Nam też póki co brakuje pomysłu na dzień dziadka wiec jak ktoś jakiś ma to poproszę. W zeszłym roku zrobiliśmy dla dziadków kubki z naszymi zdjęciami i fajnie wyszły.
malinka1984
Dziękuję wszystkim za życzenia!
Mąż przyjechał, koleżanki zadzwoniły i już mi trochę lepiej.
Na Maćka chyba zadziałał antybiotyk bo jest weselszy i mniej marudzi.
Needi, życzę ci żebyś jutro wyszła. Oszczędzaj się. Ja staram się małego tu nie nosić, maksymalnie go w łóżeczku przetrzymuję bo dzis takie lekkie twardnienie poczułam...
Ja swoich dziadków już nie mam, nie pomogę. Młody jeszcze za mały na laurkę, życzenia złożymy chyba tylko.
Mąż przyjechał, koleżanki zadzwoniły i już mi trochę lepiej.
Na Maćka chyba zadziałał antybiotyk bo jest weselszy i mniej marudzi.
Needi, życzę ci żebyś jutro wyszła. Oszczędzaj się. Ja staram się małego tu nie nosić, maksymalnie go w łóżeczku przetrzymuję bo dzis takie lekkie twardnienie poczułam...
Ja swoich dziadków już nie mam, nie pomogę. Młody jeszcze za mały na laurkę, życzenia złożymy chyba tylko.
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Znowu cierpię na bezsenność...