reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Malinka ,PannaM -wszystkiego naj dla WAS!!!!! żeby wam sie speniło to czego pragniecie!
Neddi ja bym na twoim miejscu na l4 poszła,praca nie warta życia dziecka ! odpoczywaj :D a potem szybko do domu !
Julita okropne to jest ,....coś wiem o tym....

reklama
ehh ja w pracy po to dałam znać by jak najszybciej kogoś na moje miejsce znaleźli a oni liczą na to,że to ja chyba jeszcze długo popracuję bo coś nie widać by nawet drgnęło w temacie..nie chce też dziewczyn zostawiać samych, zwłaszcza,że teraz wybierają zaległe urlopy ale ja coraz bardziej męczę się
Ja powiedziałam ciąży przed świętami i powiedziałam że zostanę do lutego. I nikogo na moje miejsce nie ma. Ale są takie sytuacje jak moja że już nie wwrócę do pracy i co teraz? Zawsze wszystko robią na koniec.

A co do dnia babci i dziadka to na pierwsze święto mała miała dwa miesiące więc dziadkom dała odcisk stopki w masie kupnej. Jak miała trochę ponad roczek to odcisnela rączkę w masie solnej. A teraz kupilam zwykłe koszulki i torby i farbki na ubrania i dziadkowie dostaną unikalne arcydzieła by Martyna:-)

Hej dziewczyny ;) ja miałam masakryczne 2 dni w pracy potem przeboje z ZUS-em i bardzo czekam niech ten tydzień się kończy marze o weekendzie...

Dzisiaj środa mój wolny dzień a mam tyle spraw do załatwienia ale dzisiaj robie potrawke na obiad taka na rosolku i to musi być dobry dzień ...;))
Wczoraj zadzwonili ze przywieźli juz nam łóżko i się ciesze bo po mału zaczynamy male zmiany w mieszkaniu;))

Malinka i Migotka spóźnione najlepsze życzenia ;) Aby Wasze marzenia się spełniły, spokojnej ciazy szczęśliwych szybkich rozwiązań i wszystkiego co najlepsze;)
Tobie Malinka życzę aby Maciek dostał się na leczenie do Niemiec i aby tam mu pomogli;)

Co do podróży to trochę mnie nastraszylyscie nie wiedzialam ze długa podróż może zaskodzic. ...
My myśleliśmy aby na Wielkanoc gdzieś dalej wyjechać i to właśnie autem ... Myśliny o takim miejscu gdzie jedzie się ponad 12 godzin porozmawiam w takim razie z ginem bo nie wiedzialam ze to może mieć wplyw;) A z drugiej strony to nasze ostatnie wspólne wakacje potem w 3 i bardzo bym chciała ;)

Neddi trzymam kciuki abyś była jak najszybciej w domciu;)

Witam
moja Majka wstała chora chyba ostatnio nie doleczona za szybko wróciła do szkoły i choroba wróciła choć zastanawiam się czy to czasem nie świnka bo jakaś taka spuchnięta z jednej strony

ja bym chciała nie przytyć więcej niż do 80kg więc zostało mi jeszcze 10kg ale czy się to uda to nie wiem

co do jazdy samochodem ja z Majką w ciąży jechałam z Hiszpanii do PL 2700km lekarz tam powiedział żeby częściej się zatrzymywać i fotel w samochodzie tak trochę bardziej na leżąco mieć
w Pl poszłam do kontroli bo chciałam zobaczyć jak dzidzia rośnie byłam tu miesiąc jechałam tutaj pod koniec 3 miesiąca i lekarz tutaj powiedział że absolutnie nie mogę wrócić do Hiszpanii wróciłam i było wszystko ok

Co do podróżowania to jak przy Michale w 8 tyg lecielismy na kanary to lekarz mi powiedział że o wiele lepiej lecieć niż jechać samochodem, ale chodziło o 1 trymestr. Wiesz to zależy czy jedziesz po autostradzie czy po mniejszych drogach z wybojami.

reklama
Iwonaimaja w której części Hiszpanii mieszkalas?
Ja kocham Hiszpanie zwłaszcza Andaluzja i Costa del Sol byłam tam już 3 razy i napewno jeszcze wrócę zrezta nasza dzidzia jest właśnie z Andaluzji taka mala hiszpańska pamiątka ;)))
Zdrówka dla Majki;)

Do góry