reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Malinka ,PannaM -wszystkiego naj dla WAS!!!!! żeby wam sie speniło to czego pragniecie!
Neddi ja bym na twoim miejscu na l4 poszła,praca nie warta życia dziecka ! odpoczywaj :D a potem szybko do domu !
Julita okropne to jest ,....coś wiem o tym....

reklama
ehh ja w pracy po to dałam znać by jak najszybciej kogoś na moje miejsce znaleźli a oni liczą na to,że to ja chyba jeszcze długo popracuję bo coś nie widać by nawet drgnęło w temacie..nie chce też dziewczyn zostawiać samych, zwłaszcza,że teraz wybierają zaległe urlopy ale ja coraz bardziej męczę się
Ja powiedziałam ciąży przed świętami i powiedziałam że zostanę do lutego. I nikogo na moje miejsce nie ma. Ale są takie sytuacje jak moja że już nie wwrócę do pracy i co teraz? Zawsze wszystko robią na koniec.

A co do dnia babci i dziadka to na pierwsze święto mała miała dwa miesiące więc dziadkom dała odcisk stopki w masie kupnej. Jak miała trochę ponad roczek to odcisnela rączkę w masie solnej. A teraz kupilam zwykłe koszulki i torby i farbki na ubrania i dziadkowie dostaną unikalne arcydzieła by Martyna:-)

Hej dziewczyny ;) ja miałam masakryczne 2 dni w pracy potem przeboje z ZUS-em i bardzo czekam niech ten tydzień się kończy marze o weekendzie...

Dzisiaj środa mój wolny dzień a mam tyle spraw do załatwienia ale dzisiaj robie potrawke na obiad taka na rosolku i to musi być dobry dzień ...;))
Wczoraj zadzwonili ze przywieźli juz nam łóżko i się ciesze bo po mału zaczynamy male zmiany w mieszkaniu;))

Malinka i Migotka spóźnione najlepsze życzenia ;) Aby Wasze marzenia się spełniły, spokojnej ciazy szczęśliwych szybkich rozwiązań i wszystkiego co najlepsze;)
Tobie Malinka życzę aby Maciek dostał się na leczenie do Niemiec i aby tam mu pomogli;)

Co do podróży to trochę mnie nastraszylyscie nie wiedzialam ze długa podróż może zaskodzic. ...
My myśleliśmy aby na Wielkanoc gdzieś dalej wyjechać i to właśnie autem ... Myśliny o takim miejscu gdzie jedzie się ponad 12 godzin porozmawiam w takim razie z ginem bo nie wiedzialam ze to może mieć wplyw;) A z drugiej strony to nasze ostatnie wspólne wakacje potem w 3 i bardzo bym chciała ;)

Neddi trzymam kciuki abyś była jak najszybciej w domciu;)

Witam
moja Majka wstała chora chyba ostatnio nie doleczona za szybko wróciła do szkoły i choroba wróciła choć zastanawiam się czy to czasem nie świnka bo jakaś taka spuchnięta z jednej strony

ja bym chciała nie przytyć więcej niż do 80kg więc zostało mi jeszcze 10kg ale czy się to uda to nie wiem

co do jazdy samochodem ja z Majką w ciąży jechałam z Hiszpanii do PL 2700km lekarz tam powiedział żeby częściej się zatrzymywać i fotel w samochodzie tak trochę bardziej na leżąco mieć
w Pl poszłam do kontroli bo chciałam zobaczyć jak dzidzia rośnie byłam tu miesiąc jechałam tutaj pod koniec 3 miesiąca i lekarz tutaj powiedział że absolutnie nie mogę wrócić do Hiszpanii wróciłam i było wszystko ok

Co do podróżowania to jak przy Michale w 8 tyg lecielismy na kanary to lekarz mi powiedział że o wiele lepiej lecieć niż jechać samochodem, ale chodziło o 1 trymestr. Wiesz to zależy czy jedziesz po autostradzie czy po mniejszych drogach z wybojami.

reklama
Iwonaimaja w której części Hiszpanii mieszkalas?
Ja kocham Hiszpanie zwłaszcza Andaluzja i Costa del Sol byłam tam już 3 razy i napewno jeszcze wrócę zrezta nasza dzidzia jest właśnie z Andaluzji taka mala hiszpańska pamiątka ;)))
Zdrówka dla Majki;)

Do góry