reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
tak do Alicante mieliśmy ok 40km mamy tam dalej znajomych więc na pewno tam jeszcze wrócimy ale tylko na wakacjeiwonaimaja matko tam musiało być pięknie bo to koło Alicante o matko!!!!
Wcale się nie dziwię ze chciałbyś wrócić!!!
tutaj już mamy poukładane mamy prace mieszkanie i jesteśmy u siebie tam byliśmy dobrze traktowani ale jednak zawsze obcokrajowiec święta sami bez rodziny z znajomymi
Super ze zawsze możecie wrócić przynajmniej na wakacje zrezta jak macie znajomych to zawsze taniej i częściej mozna jezdzic )
nie wiem czy dałam bym rade żyć w ich klimacie jednak latem jest strasznie gorąco ale za to zima jest mega super
Ja nigdy nie mieszkałam zagranicą wiec nie wiem jak to jest ale faktycznie święta bez rodziny to nie święta. .
nie wiem czy dałam bym rade żyć w ich klimacie jednak latem jest strasznie gorąco ale za to zima jest mega super
Ja nigdy nie mieszkałam zagranicą wiec nie wiem jak to jest ale faktycznie święta bez rodziny to nie święta. .
Lila
Jejku Dziewczyny, tak chyba nie może być! Ja po tym dopegycie na ciśnienie mam teraz 97 na 61!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie wcześniej zawsze miałam 140-90, przecież w głowie mi się normalnie kręci. Jak podnieś ciśnienie???????? Mama mówi, żebym nie brała i dziś nie wezmę i pomierzę bez leku. Nigdy nie miałam tak niskiego ciśnienia. Zwariuję
Idę poczytać co u Was...
Idę poczytać co u Was...
margerrita
@iwonaimaja, nigdy nie bylam w Hiszpanii, ale napewno sie kiedys wybiorzemy. Mileliśmy jechać na podróż poślubną w okolice Barcelony, ostatecznie pojechaliśmy do Egiptu. ale jeszcze kiedyś napewno się wybierzemy,
@sarka2016 ja lecialam w 25 tygodniu. przy zaawansowanej ciazy musisz miec zgode od lekarza i niektore linie maja ograniczenia co do tygodnia ciazy. Podobno przez bramki sie nie powinno przechodzic, mowisz, ze jestes w ciazy i cie biora na skaner reczny.
@madziolina_p, a gdzie jezdzicie nad morze. w 9 miesiacu to juz raczej podroz na porodowke tylko
@Lila, kawa, kawa, kawa
@Needi di a ty w szpitalu? ja mialam dwa krwiaki ale juz sie wchlonely. to podobno czesto sie zdarza. A masz plamienia?
@sarka2016 ja lecialam w 25 tygodniu. przy zaawansowanej ciazy musisz miec zgode od lekarza i niektore linie maja ograniczenia co do tygodnia ciazy. Podobno przez bramki sie nie powinno przechodzic, mowisz, ze jestes w ciazy i cie biora na skaner reczny.
@madziolina_p, a gdzie jezdzicie nad morze. w 9 miesiacu to juz raczej podroz na porodowke tylko
@Lila, kawa, kawa, kawa
@Needi di a ty w szpitalu? ja mialam dwa krwiaki ale juz sie wchlonely. to podobno czesto sie zdarza. A masz plamienia?
Aga30+
Moja waga wyjściowa w tej ciąży to 67 plus 7 kg do przodu (16 tc)O ludzie wreszcie jakaś babka co nie waży 50 kilo. Chwała ci za ten post
Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka
Lila ja mam czesto takie cisnienie, oczy na zapalkach i lewituje. kawa albo cos czego nie lubisz robic, ja np. porzadkuje meza szafe albo prasuje jego koszule, zaraz cisnienie do gory skacze
Needi super ze do domku, odpoczywaj duzo! a krwiaki maja sie wchlonac!
Needi super ze do domku, odpoczywaj duzo! a krwiaki maja sie wchlonac!
mamawiki32
To Zakopane ja odradzam, nie wiem jak Malinowa ale jak My byliśmy to powietrze było okropne... gryzące wręcz. Mojej przyjaciółce teraz pediatra nawet odradził ferie w Zakopcu bo jej synek ostatnio sporo chorował na górne drogi oddechowe.my w ferie wybieramy się w góry Zakopane lub Karpacz
reklama