reklama
lexie
Początkująca w BB
Malinka dużo zdrowia dla synka☺
Paula witaj☺
Zielona ja mam amniopunkcje 25 stycznia dopiero...
A tak z zachcianek to ja nie mogę przestać myśleć o czereśniach ale to będę musiała trochę poczekać☺
Paula witaj☺
Zielona ja mam amniopunkcje 25 stycznia dopiero...
Mój synek będzie miał rok i 9 miesięcy. My kupimy dostawkę do wózka taką z siedzonkiem, ale my mieszkamy poza miastem i mamy dużą działkę z placem zabaw więc nie wychylamy się za bardzo raz na dwa dni na zakupy☺Hej Dziewczyny.
Bardzo rzadko wchodzę na forum ze względu na dziecko,ale postaram się nadrobić zaległości
Potrzebujemy małej porady: jak urodzi się drugi Maluszek to córka będzie miała 1rok i 8 miesięcy,chcieliśmy kupić wózek Graco quattro tour duo,ale dziś zmierzyłam naszą windę winda ma długość 100cm,a wózek 123cm
Na trzecie piętro nie wczłapię się z takim wózkiem
Macie jakieś pomysły?
A tak z zachcianek to ja nie mogę przestać myśleć o czereśniach ale to będę musiała trochę poczekać☺
iwonaimaja
Fanka BB :)
Ja te nie śpię obudziłam się jak mąż do pracy wstał i nie mogę zasnąć mam tak o noc
iwonaimaja
Wpadnij do mnie na mam
Ja na szczęście mogę sobie odbić w dzień spanie
Mąż właśnie poszedł z psem ale zostawił wszędzie światło zapalone
No i musiałam chleba zjeść bo nie zasnę
Ja na szczęście mogę sobie odbić w dzień spanie
Mąż właśnie poszedł z psem ale zostawił wszędzie światło zapalone
No i musiałam chleba zjeść bo nie zasnę
iwonaimaja
8 chodziła wcześniej ale raz się zrazila i od tamtej pory cyrkJa piłam ciepła wodę z miodem i cytryna aby zasnąć i nic.... ;(
a ile lat ma Twoja córka ze tak strasznie nie lubi dentysty?
reklama
iwonaimaja
Jak się mu nie chciało wieczorem iść to musiał.teraz ja wychodzę w dzieńMatko to masz kochanego męża mój raczej siła by z łóżka o 5 nie wstał aby pójść z psem...