reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Malinka dużo zdrowia dla synka☺

Paula witaj☺

Zielona ja mam amniopunkcje 25 stycznia dopiero...

Hej Dziewczyny.

Bardzo rzadko wchodzę na forum ze względu na dziecko,ale postaram się nadrobić zaległości :)

Potrzebujemy małej porady: jak urodzi się drugi Maluszek to córka będzie miała 1rok i 8 miesięcy,chcieliśmy kupić wózek Graco quattro tour duo,ale dziś zmierzyłam naszą windę :( winda ma długość 100cm,a wózek 123cm :(
Na trzecie piętro nie wczłapię się z takim wózkiem :(
Macie jakieś pomysły?
Mój synek będzie miał rok i 9 miesięcy. My kupimy dostawkę do wózka taką z siedzonkiem, ale my mieszkamy poza miastem i mamy dużą działkę z placem zabaw więc nie wychylamy się za bardzo raz na dwa dni na zakupy☺

A tak z zachcianek to ja nie mogę przestać myśleć o czereśniach ale to będę musiała trochę poczekać☺

iwonaimaja ja właśnie też się mecze :/ a do pracy mam na 8 :/ wiec rewelacja!:( do tego strasznie mam ochotę na mrożone truskawki i jak nie zasne do 5 to jadę do Tesco 24h!

Wpadnij do mnie na mam
Ja na szczęście mogę sobie odbić w dzień spanie
Mąż właśnie poszedł z psem ale zostawił wszędzie światło zapalone

No i musiałam chleba zjeść bo nie zasnę

reklama
Do góry