Nieufna na ten wstret do miesa to chyba wiekszosc z nas ma.. ciekawi mnie co ma takiego mieso ze nas odrzucac od niego... cwiczysz cos konkretnego czy ot tak co Ci dk glowy przyjdzie? Bol glowy... doskonale Cie rozumiem
w pierwszej ciazy pojawila sie u mnie migrena... po ciazy czasami mnie dopadala ale trwala max dwa dni a teraz to cos okropnego
ostatnio mnie bolala rowno 72h doba przerwy i 48h ... myslalam ze się wykoncze.. codziennie mnie lekko cmi ale do tego bolu juz się przyzwyczailam...
Malinka1984 nie przejmuj sie ze piszesz tylko o sobie.. to calkiem normalne i zrozumiałe w Twojej sytuacji... cholercia mam nadzieje ze szybko się wszystko poprawi!!!
Nieufna edit: juz doczytalam co cwiczysz
Paula92 witaj serdecznie
Sarka2016 ja sie co chwile przebudzam w nocy :/ strasznie to meczace...
Needi na Twoim miejscu tez bym juz nie wrocila do pracy.. wazniejsza jest teraz dzidzia i Twoje zdrowie.. czasami trzeba przystopowac... powiem ci ze nie ma zbytnio co porownywac do poprzednich ciaz.. ja w pierwszej tez latalam jak skowronek a teraz chodze i robie wszystko doslownie w zolwim tempie. Zycze zeby Ci szybko wypuscili ze szpitala!
Madziolina_p ja to sie w ogole nie ciesze ze na lato rodze... bo w tym roku pewnie w ogole sie w morzu nie wykapie ani nie poopalam.. do tego najgorsze jest to ze pewnie caly lipiec i sierpien bede sie oczyszczac, a z podpaska w takie goraco to masakra chodzic...
Julka89.89 wspolczuje rewolucji zoladkowych..
Gwiazda_237 co by nie bylo Ty i dzidzia jestescie teraz najwazniejsi olej reszte bo to jest jeden z piekniejszych momentow w Twoim zyciu... a porod sn jest cudem.. jak urodzisz i dadza Ci dzidziusia do przytulenia nie ma piekniejszej chwili w zyciu! Juz sie jej doczekac nie mogę
Zasnelam dzis dosc wcześnie w salonie przed tv przebudzilam sie po 2-3h poszlam do sypialni i sie meczylam z zaśnięciem z poltorej godziny bo okrutnie mnie żołądek mnie bolal... sciska mnie okrutnie, oby to się juz wiecej nie powtorzylo...
Miłego dnia dziewczyny