reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Fazerkamm siedzę przez Ciebie i szukam przepisu na racuchy hahahaha
Mamawiki, jak znajdziesz i się sprawdzi, to podziel się na wątku kulinarnym :-) ja też nabrałam ochoty a nigdy nie robiłam :-o

Nieufna, ja też nie mam przeciwciał, ale mi lekarka kazała tylko kuwetę w rękawiczkach czyścić ale to i tak robi m. Słyszałam, że łatwiej złapać od grzebania gołymi rękami w ziemi albo przyrządzania surowego mięsa.

sarka współczuję. my też mieliśmy imprezę jak byłam w ciąży to zmyłam się o 22 bo zasypialam ;)
ja zaraz jadę na kolokwium. tak mi się nie chce :(

Kkasiulka, obawiam się toksoplazmozy. Koty są odrobaczane, nie jedzą surowego mięsa, nie wychodzą na dwór, ale lekarz powiedział, żeby raczej ich nie głaskać.

Nieufna, ja też nie mam przeciwciał, ale mi lekarka kazała tylko kuwetę w rękawiczkach czyścić ale to i tak robi m. Słyszałam, że łatwiej złapać od grzebania gołymi rękami w ziemi albo przyrządzania surowego mięsa.

Ja zawsze miałam koty, jak byłam mała, ostatnie 2 lata mieszkałam z kotem, czyściłam kuwetę, jeździłam z nim do wet, ale nigdy sie nie zaraziłam. I też czytałam, że łatwiej się zarazić przez tę ziemię lub surowe mięsko. Więc zawsze dokłdnie myje ręce, wycieram w papierowy ręcznik, mięsko kroję na szklanej desce.

nieufna - pewnie nie miała nic złego na myśli, czasem tak się coś palnie bez zastanowienia;-)

julka - powodzenia!!!!

Witam kochane . Pisalyscie o imprezach wczoraj .Mój miał urodziny wczoraj ale na szczęście robiliśmy u jego mamy a na dodatek źle się poczułam i o 20 byliśmy w domu nie wyobrażam sobie robienia teraz imprez w domu masakra jedynie ja są znajomi którzy sami się obsłuża i jeszcze pomogą posprzątać ;)

Nieufna koleżanka chyba mówiła o autentycznej historii H. Krzywonos. No ale fakt mogła się powstrzymac...

Moja siostra ma na imię Wiktoria. Ponad 20 lat temu to nie było popularne imię. Na jej część sąsiadka nazwała tak psa. Czujecie wolac na psa Wiki?

Dziewczyny czy przez Usg można zmierzyć długość szyjki, bo mi lekarz mówił, że ma 5 cm i się niedopytywalam a sama byłam, stres, język obcy i nie jestem pewna?

reklama
Dziewczyny, może i nie miała złych intencji, ale ja mam ostatnio taki nastrój, że bym tylko siedziała i płakała. Nie słuzy mi to siedzenie w domu i nie wiem jak wytrzymam do lipca.

Do góry