reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
sarka a u ciebie jak to było?
ja faktycznie czuje się trochę lepiej tylko jeszcze średnio mam apetyt. ale seksu mi się nie chce :p

:-D
Na plamy Stokrotka spróbuj mydełko beckmanna z rossmana.

Sarka, zapomniałam napisać, mój fryzjer był przed świętami i po fryzurze śladu nie ma. Miałam ombre: ciemny blond na górze i jasny na końcówkach, ale teraz mam ciemny jednolity. .

Mendoza, u nas nie ma Rossmanna, a mydelko beckmanna moze gdzies dopadne, a moze po prostu poprosze mame o kupno i wyslanie mi w paczce.
To prawie nowy sweterek, a jeden z niewielu, w ktory spokojnie sie mieszcze, fajnie wygladam.. I jeszcze na dokladke jest cieply.

W ogole ciuchow mam niewiele, w ktore jeszcze sie mieszcze :-D

Pijecie kawe/herbate ?!??

Kawe w zupelnosci odrzucilam, herbate czarna wczesniej rowniez, ale w ostatnich tygodniach zdarza mi sie wypic, na otrzezwienie... Tylko, ze dzisiaj, bylo tego za duzo, czulam, ze zbyt wiele kofeiny i bylam mocno pobudzona :/

Przy moich gabarytach to nawet szklanica herbaty jest za duzo.

Oszalalyscie?! Tyle piszecie ze zanim to przeczytam to godzina minie i co ja komu miałam napisać? Ehh..
Co do starań to u mnie udało się w pierwszym cyklu po odstawiebiu Daniela od cyca. Wnioskuje ze przez laktacje moje cykle były bez owulacji :)
W kwestii osobistych tragedii i przeżyć zgadzam się z większością. Nie ma co porównywać.
Miesiąc miodowy drugiego trymestr jest dla mnie cudowny :) czekam na brzuszek i ruchy dzidzi:)

Jutro jadę z mężem do Bydgoszczy do neurologa w końcu bo bóle głowy dzień w dzień niemal od 3 tygodni są czymś strasznym. Mówi że jak jutro będzie ho bolało to odcina sobie łeb. Klasterowy bol głowy ma więc nawet sobie nie wyobrażam jego bólu. Pomocy póki co nie otrzymał - wierzę ze jutro się uda a jeżeli nie to jedziemy do Łodzi. W poniedziałek jadę odebrać wyniki pestu pappa wiec troche nerwowo u mnie. Do tego Daniel chory :(

Gwiazda to poczekaj jeszcze trochę moze sie zmieni - oby. Ja trochę czuje więcej energii i mniejsza senność, ale zeby to była jakaś rewelacja to nie powiem. Ale muszę sie Wam pochwalić, że byłam w pon na zajęciach na siłowni "aktywne 9 miesięcy" były akurat zdjęcia na piłkach - fajnie było. Do tego mam zamiar jutro w ciagu dnia podjechać na siłownie na 30-40 min rowerku stacjonarnego.

Hmm malinowa ja nie jestem pewna ale zapytaj jeszcze trenera czy można na rowerku w ciąży bo mi się wydaje ze nie można ... ale pewna nie jestem ....

hahahah ;) no to rsprqwdzila się u Was reguła ze warto odpuścić ;))
Ja też po 8 miesiącach odpuściłam. Stwierdzilam, że "warsztat" zamykam, idę do lekarza i ma mi dokładny przegląd zrobić bo to nie było dla mnie normalne, że 2 poprzednie ciąże "zaskoczylam" od jednego razu a tu nawet z testami owu nic nam nie wychodziło.

reklama
Te testy to chyba sa średnie, ale najważniejsze, że nam sie udało, prędzej czy pózniej ale sie udalo i już w lipcu będziemy szczęśliwymi mamusiami! [emoji173]️

Do góry