reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witam kochane

Zawalili mnie dzisiaj robotą.
Dodatkowo identycznie jak Fazerkę łeb mi pęka - współczuje Fazer .
Ale na szczęście już niedługo i zmykam po dziewczynki i do domku .

Sarka trzymam mocno kciuki, żebyś została mamą i żeby dzieciątko zdrowe było, tyle przeszłaś, ze limit nieszczęść już wyczerpany.

Iwona i maja powodzenia z Majeczką. Kochana jeżeli Ci mogę coś doradzić to poczytaj o rodzicielstwie bliskości to taki nurt wychowania- może to jest sposób na Twoją córcię <nie mówię tu o siusianiu tylko o wychowaniu bo piszesz, ze uparta i nie chce współpracować>. Wiele przeszła, straciła siostrę, na którą tak bardzo czekała, może ten maluszek, którego nosisz teraz ukoi jej ból , czego Wam życzę . Ja w każdym razie ostatnio jestem fanka rb i mogę powiedzieć, ze naprawdę działa:-) :).

Julitka zdrówka dla córy !

reklama
Witam kochane

Zawalili mnie dzisiaj robotą.
Dodatkowo identycznie jak Fazerkę łeb mi pęka - współczuje Fazer .
Ale na szczęście już niedługo i zmykam po dziewczynki i do domku .

Sarka trzymam mocno kciuki, żebyś została mamą i żeby dzieciątko zdrowe było, tyle przeszłaś, ze limit nieszczęść już wyczerpany.

Iwona i maja powodzenia z Majeczką. Kochana jeżeli Ci mogę coś doradzić to poczytaj o rodzicielstwie bliskości to taki nurt wychowania- może to jest sposób na Twoją córcię <nie mówię tu o siusianiu tylko o wychowaniu bo piszesz, ze uparta i nie chce współpracować>. Wiele przeszła, straciła siostrę, na którą tak bardzo czekała, może ten maluszek, którego nosisz teraz ukoi jej ból , czego Wam życzę . Ja w każdym razie ostatnio jestem fanka rb i mogę powiedzieć, ze naprawdę działa:-) :).

Julitka zdrówka dla córy !

Lila a u nas sypie śnieg na maksa. Muszę uważać jadąc po dziewczynki, ale będą miały frajdę jak nasypie dużo i uda się pójść na sanki

Hope, to żeby się Wam udało na saneczki. U nas jeszcze nie dało rady :/
Iwonaimaja - jejku, zobacz, niby dziecko, co tam wie, zabawa i tyle, a zobacz, jak wiele rozumie i jak przeżywa, Bidulka :( Teraz też się pewnie denerwuje, obserwuje, przeżywa. Oby, jak urodzi się Dzidziuś, te problemy odeszły!! Trzymajcie się Dziewczynki, bo nie jest Wam łatwo! Buziole :)

IwonaImaja Dzieci więcej rozumieją niż nam się wydaje ,więcej wyczuwają ....już wiele razy doświadczyłam tego w domu.Mi by serducho pękło jakbym usłyszała ..czy zyje....tak córcia Twoja pamięta. Chyba musiałaś byc w szoku na te słowa...
Fajnie że Pani tak fajnie współpracują z wami.
Ja dzis jakaś "rozbita" jestem....

Dobra poczytałam jeszcze o tej becie i w sumie to są normy więc się nie chce stresować. Do tego cynku wrażliwe i kot kładzie się na brzuchu. Będzie dobrze!

Witajcie
Ufff, nadrobiłam od rana. Ja dziś jakaś strasznie słaba jestem, śniegu u nas napadało, nie miałam siły wyjść z domu nawet na minut. Z trudem obiad zrobiłam i tak to leżę i gapię się w tv.
Przeczytałam co popisałyście i rzeczywiście doszło do nieporozumienia i się dziewczyny przestraszyły, bo 11 cm było z nóżkami, a lekarze mierzą wielkość CRL czyli od głowy do pupci.
U mnie we wtorek było niecałe 8 cm, średnio teraz dziecko podobno rośnie 2 mm dziennie więc pewnie teraz ma z 8,5 cm.
Pozdrawiam was wszystkie i kładę się dalej, bo dziś mocy nie mam wcale.

Agnes, dobrze u Ciebie, bo bez nóżek to ok :)
MalinowaMarta - w 10 i 2 dni. Bo według suwaczka było 11 i 2 dni, ale dziecko tydzień młodsze. Tylko problem w tym, że we wtorek mam prenatalne, a jak nie będzie miało 48 mm to mi nie zrobią. Ale gin mówi, że urośnie, oby! Dzięki!!
To moja dzidzia w 10 tyg miała 3,68 mm wiec podobnie a teraz juz ponad 8 cm wiec rośnie prędko, bedzie dobrze!

dziewczyny aż się wzruszyłam jaki śliczny filmik..polecam obejrzeć..
Powiem Wam, ze ciąża,oczekiwanie na największy skarb to jest coś niesamowitego...a później to 1 przytulenie,objecie maleństwa coś pięknego!!!!!

reklama
Fazerka współczuję bólu ! że też teraz cię dopadło jak nie mozna nic z leków łykac.....
Jestem do niczego dzis ;/
Agnes oglądałam cos w tym stylu....teraz na bank łzy wyciśnie taki film...

Do góry