reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam kochane

Zawalili mnie dzisiaj robotą.
Dodatkowo identycznie jak Fazerkę łeb mi pęka - współczuje Fazer .
Ale na szczęście już niedługo i zmykam po dziewczynki i do domku .

Sarka trzymam mocno kciuki, żebyś została mamą i żeby dzieciątko zdrowe było, tyle przeszłaś, ze limit nieszczęść już wyczerpany.

Iwona i maja powodzenia z Majeczką. Kochana jeżeli Ci mogę coś doradzić to poczytaj o rodzicielstwie bliskości to taki nurt wychowania- może to jest sposób na Twoją córcię <nie mówię tu o siusianiu tylko o wychowaniu bo piszesz, ze uparta i nie chce współpracować>. Wiele przeszła, straciła siostrę, na którą tak bardzo czekała, może ten maluszek, którego nosisz teraz ukoi jej ból , czego Wam życzę . Ja w każdym razie ostatnio jestem fanka rb i mogę powiedzieć, ze naprawdę działa:-) :).

Julitka zdrówka dla córy !

reklama
Witam kochane

Zawalili mnie dzisiaj robotą.
Dodatkowo identycznie jak Fazerkę łeb mi pęka - współczuje Fazer .
Ale na szczęście już niedługo i zmykam po dziewczynki i do domku .

Sarka trzymam mocno kciuki, żebyś została mamą i żeby dzieciątko zdrowe było, tyle przeszłaś, ze limit nieszczęść już wyczerpany.

Iwona i maja powodzenia z Majeczką. Kochana jeżeli Ci mogę coś doradzić to poczytaj o rodzicielstwie bliskości to taki nurt wychowania- może to jest sposób na Twoją córcię <nie mówię tu o siusianiu tylko o wychowaniu bo piszesz, ze uparta i nie chce współpracować>. Wiele przeszła, straciła siostrę, na którą tak bardzo czekała, może ten maluszek, którego nosisz teraz ukoi jej ból , czego Wam życzę . Ja w każdym razie ostatnio jestem fanka rb i mogę powiedzieć, ze naprawdę działa:-) :).

Julitka zdrówka dla córy !

Lila a u nas sypie śnieg na maksa. Muszę uważać jadąc po dziewczynki, ale będą miały frajdę jak nasypie dużo i uda się pójść na sanki

Hope, to żeby się Wam udało na saneczki. U nas jeszcze nie dało rady :/
Iwonaimaja - jejku, zobacz, niby dziecko, co tam wie, zabawa i tyle, a zobacz, jak wiele rozumie i jak przeżywa, Bidulka :( Teraz też się pewnie denerwuje, obserwuje, przeżywa. Oby, jak urodzi się Dzidziuś, te problemy odeszły!! Trzymajcie się Dziewczynki, bo nie jest Wam łatwo! Buziole :)

IwonaImaja Dzieci więcej rozumieją niż nam się wydaje ,więcej wyczuwają ....już wiele razy doświadczyłam tego w domu.Mi by serducho pękło jakbym usłyszała ..czy zyje....tak córcia Twoja pamięta. Chyba musiałaś byc w szoku na te słowa...
Fajnie że Pani tak fajnie współpracują z wami.
Ja dzis jakaś "rozbita" jestem....

Dobra poczytałam jeszcze o tej becie i w sumie to są normy więc się nie chce stresować. Do tego cynku wrażliwe i kot kładzie się na brzuchu. Będzie dobrze!

Witajcie
Ufff, nadrobiłam od rana. Ja dziś jakaś strasznie słaba jestem, śniegu u nas napadało, nie miałam siły wyjść z domu nawet na minut. Z trudem obiad zrobiłam i tak to leżę i gapię się w tv.
Przeczytałam co popisałyście i rzeczywiście doszło do nieporozumienia i się dziewczyny przestraszyły, bo 11 cm było z nóżkami, a lekarze mierzą wielkość CRL czyli od głowy do pupci.
U mnie we wtorek było niecałe 8 cm, średnio teraz dziecko podobno rośnie 2 mm dziennie więc pewnie teraz ma z 8,5 cm.
Pozdrawiam was wszystkie i kładę się dalej, bo dziś mocy nie mam wcale.

Agnes, dobrze u Ciebie, bo bez nóżek to ok :)
MalinowaMarta - w 10 i 2 dni. Bo według suwaczka było 11 i 2 dni, ale dziecko tydzień młodsze. Tylko problem w tym, że we wtorek mam prenatalne, a jak nie będzie miało 48 mm to mi nie zrobią. Ale gin mówi, że urośnie, oby! Dzięki!!
To moja dzidzia w 10 tyg miała 3,68 mm wiec podobnie a teraz juz ponad 8 cm wiec rośnie prędko, bedzie dobrze!

dziewczyny aż się wzruszyłam jaki śliczny filmik..polecam obejrzeć..
Powiem Wam, ze ciąża,oczekiwanie na największy skarb to jest coś niesamowitego...a później to 1 przytulenie,objecie maleństwa coś pięknego!!!!!

reklama
Fazerka współczuję bólu ! że też teraz cię dopadło jak nie mozna nic z leków łykac.....
Jestem do niczego dzis ;/
Agnes oglądałam cos w tym stylu....teraz na bank łzy wyciśnie taki film...

Do góry