reklama
a tak propo pizzy to mam takie spostrzeżenia, może któraś z WAs też to zauważyła..odkąd jestem w ciąży to mi ciasto drożdżowe rośnie 2x wyżej niż wcześniej w święta przez to zamiast jednego zwyczajowego makowca miałam dwa ogromniaste, zresztą serniki to mi teraz też prawie z blach wychodzą i nic nie upada
Też tak macie?
Też tak macie?
Karolina__85
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było, nie mam pojęcia jak zaległości nadrobić
Dzisiaj powiedziałam o ciąży w pracy, nawet nieźle to przyjęli. Ja osobiście czuje ogromna ulgę, ale całą noc nie spałam i teraz mnie głowa nawala.
Dawno mnie nie było, nie mam pojęcia jak zaległości nadrobić
Dzisiaj powiedziałam o ciąży w pracy, nawet nieźle to przyjęli. Ja osobiście czuje ogromna ulgę, ale całą noc nie spałam i teraz mnie głowa nawala.
trzymamynie no ale robicie tu smakaaaaaaa a ja jeszcze godzinke w pracy i do domciu tzn najpierw podskocze do kosmetyczki a pozniej do domciu no i wieczorem badaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trzymajcie kciukiiiiii plizzzzzzzz
No jesli chodzi o jedzenie to prawda ciezko nad tym wsyztskim nadazyc kazdy mowi inaczej kazdy robi inaczej jednym cos szkodzi jednym nic...ciezko powiedziec w sumie co wolno co nie..mysle ze wsyztsko zalerzy od danego organizmu i naszego indywidualnego smaku. Powinnysmy go na prawde sluchac..chyba ze chodzi o jajka i mieso surowe to niestety odradzammmm i ryby surowe tez odradzam- mozna wytrzymac wystarczy chciec
biapl
A ja dzisiaj wtrynilam Pol Paczki Lososia z Polski ...a tak poza tym to pomarancze ubustwiam
madziolina_p
Jej dziewczyny ale się zaniepokoilam... Robiłam 4.01 bete żeby zobaczyć czy nie ma jakiś mega wysokich przyrostow bety, a tu w 11 tyg ciazy mialam 64020. Oczywiście w necie znalazłam ze takie wyniki to miały dziwczyny w 8 tyg... Wy już pewnie beta hcg nie robilyscie?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
A mnie dziś głowa boli, przeszło mi od was ja zjadłam ze dwa razy jajka na miękko bo miałam ochotę kurde ja juz się tak bardzo nie mogę doczekać wizyty poniedziałkowej, tym bardziej ze po tej mojej chorobie jeszcze bardziej się stresuje czy jest ok..
a w weekend na te nauki przedmałżeńskie jadę. oszaleje tam, bo od 8:30 do 18:30 będzie..
a w weekend na te nauki przedmałżeńskie jadę. oszaleje tam, bo od 8:30 do 18:30 będzie..
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Madzia a nie masz podanych norm ?
MalinowaMarta
A który to bedzie tydzień? Mi udało sie umówić do tego najlepszego lekarza w naszym mieście oczywiście prywatnie i moze on tez zrobi mi jakieś pomiary jesli jeszcze beda widoczne bo bedzie to 1 dzien 15 tyg. Byle do poniedziałku [emoji12]Witajcie!!
Dornia, ja o Ciebie pytałam kilka stron wstecz (kilkanaście??). Cieszę się Kochana!! Nie przejmuj się, ja też mam wrażenie, że często nie widać tego, co piszę, bo dużo tu nas i tak jakoś ginę w tłoku. No cóż. Jak się uda to będę, a jak nie, to odpuszczę!! Ale czekałam na wieści od Ciebie!!! Ja 12.01 mam prenatalne, tylko dziecko tydzień młodsze i nie wiem czy za małe nie będzie na pomiary. No zobaczymy
Kitty - dziękuję za pocieszkę
reklama
madziolina_p
No w normie się mieszcze ale są takie widły ze ciężko cokolwiek powiedzieć. A jak wpisalam kalkulator bety i wynik z 18.11 i terazniejszy to wyszło za mało przyrostu ale nie wiem czy można porównywać tak odległe wyniki