reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwona35- hah podobno coś w tym jest ze w ciąży lepiej wychodzi pieczenie i gotowanie;) ale nie wypróbowałam tego jeszcze;)

madziolina_p- ja jeszcze chyba tych badan nie miałam ale to chyba lekarz decyduje kiedy i jakie badania tak? Czy powinnam dopytywac?

Jeszcze 3 godziny i jadę do lekarzaaaaaaaa:) jacie ale się stresuje po tym zatruciu..:errr::baffled::szok::hmm::rolleyes2:

Dziewczyny przełożyłam wizyte na dzis na 19:40. ciesze się w sumie bo martwi mnie to przeziębienie. mam nadzieje ze nie będzie za wcześnie na prenatalne? jeżeli za wcześnie to pójdę tez w poniedziałek i trudno zapłacę podwójnie. przy okazji zapytam się czy mogę spokojnie jechać na ten weekend na te nauki czy przelezec w łóżku ;)

Dziewczyny przełożyłam wizyte na dzis na 19:40. ciesze się w sumie bo martwi mnie to przeziębienie. mam nadzieje ze nie będzie za wcześnie na prenatalne? jeżeli za wcześnie to pójdę tez w poniedziałek i trudno zapłacę podwójnie. przy okazji zapytam się czy mogę spokojnie jechać na ten weekend na te nauki czy przelezec w łóżku ;)

i dobrze zrobilas:) ja tez mam dzis na 19.00 wizyte:) juz czekam i czekammmmmmmm

Dziś 11 tydzien i 6 dzień ale ostatnio dziecko było starsze o 4 dni i mam nadzieje ze tak zostało ;) agnes a ty w którym tyg jesteś ?

reklama
Madzia doczekasz się, chociaż to jest strasznie trudne. ja bym najchętniej chodziła co tydzień jakby się dalo :) oby było wszystko ok i przeziębienie nie zaszkodziło maleństwu. a swoją droga to pewnie za wcześniej na to żebym znała płeć ?

Do góry