reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć witam się z pracy.
Widze że jestem jedną ze starszych. Rocznik 82. To będzie moje drugie dziecko.

Venice - troszkę przekręciłam przepraszam, nie tragizuj. Ciesz się, ze jesteś płodna i masz dzieciaki. Znam dziewczyny, które latami starają sie o dziecko i mimo że robia wszystko co mogą, dzidziuś sie nie pojawia. Myśle że na 100 % by się z Tobą zamieniły.

Miłego dnia życzę.

Witam i ja z pracy...
Nie mogę się dobudzic ....
Wczoraj bolało mnie brzuch...I było mi mega niedibrze...

Monika jak jestem '84...

Mi się tylko spac chce i zmęczona jestem. Wszyscy w pracy mi mówią, że jakoś kiepsko wygladam.
Wypryszczyło mnie jak nastolatkę :-( wory pod oczami .... ale spoko byle bym nie wymiotowała.

Hej. Mi pryszcze już schodzą. powtórzyła m dziś test i dalej blada krecha.
Jestem rocznik 87:-).
Jestem tak jak wy w pracy i tak jak wy zmęcZONA. Ale ja przestalam pić kawę więc może dlatego. Zaczelam pić rano wodę z miodem i cytryną ale nie czuję się szczególnie obudzona.
Co do płci to obojetnie bo mam już dziewczynkę więc i tak i tak będzie dobrze.

Hej. Mi pryszcze już schodzą. powtórzyła m dziś test i dalej blada krecha.
Jestem rocznik 87:-).
Jestem tak jak wy w pracy i tak jak wy zmęcZONA. Ale ja przestalam pić kawę więc może dlatego. Zaczelam pić rano wodę z miodem i cytryną ale nie czuję się szczególnie obudzona.
Co do płci to obojetnie bo mam już dziewczynkę więc i tak i tak będzie dobrze.

To tak jak ja, mam już córeczkę kochaną nad życie więc mnie jest obojętna płeć byleby było maleństwo zdrowe...
Chociaż mój marzy o synu...

To tak jak ja, mam już córeczkę kochaną nad życie więc mnie jest obojętna płeć byleby było maleństwo zdrowe...
Chociaż mój marzy o synu...

Mój tego nie powie głośno ale też wiem że chciałby syna. Ale jak sie teraz nie uda to może da się namówić na trzecie :-D

Mój tego nie powie głośno ale też wiem że chciałby syna. Ale jak sie teraz nie uda to może da się namówić na trzecie :-D

No Ty masz jeszcze czas na 3 *

Ja juz raczej nie zdążę. ..
Zresztą zobaczymy jak sobie teraz poradzę...
Jest któraś z was z problemami tarczycy???

Ja mam syna a teraz chciałabym córę, chociaż mój syn chce brata.
A co będzie byle zdrowe ;)

Ja mam chorą tarczycę a dokładniej Hashimoto.

reklama
Do góry