panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Monika, ja też 82 :-) A myślałam, że taka młoda jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć witam się z pracy.
Widze że jestem jedną ze starszych. Rocznik 82. To będzie moje drugie dziecko.
Venice - troszkę przekręciłam przepraszam, nie tragizuj. Ciesz się, ze jesteś płodna i masz dzieciaki. Znam dziewczyny, które latami starają sie o dziecko i mimo że robia wszystko co mogą, dzidziuś sie nie pojawia. Myśle że na 100 % by się z Tobą zamieniły.
Miłego dnia życzę.
Hej. Mi pryszcze już schodzą. powtórzyła m dziś test i dalej blada krecha.
Jestem rocznik 87:-).
Jestem tak jak wy w pracy i tak jak wy zmęcZONA. Ale ja przestalam pić kawę więc może dlatego. Zaczelam pić rano wodę z miodem i cytryną ale nie czuję się szczególnie obudzona.
Co do płci to obojetnie bo mam już dziewczynkę więc i tak i tak będzie dobrze.
To tak jak ja, mam już córeczkę kochaną nad życie więc mnie jest obojętna płeć byleby było maleństwo zdrowe...
Chociaż mój marzy o synu...
Mój tego nie powie głośno ale też wiem że chciałby syna. Ale jak sie teraz nie uda to może da się namówić na trzecie
Ja mam syna a teraz chciałabym córę, chociaż mój syn chce brata.
A co będzie byle zdrowe
Ja mam chorą tarczycę a dokładniej Hashimoto.