reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Chciałam iść jutro, owulację miałam monitorowaną i była 02.11, jutro byłby 20 dc i zastanawiam się czy nie będzie za wcześnie

Witajcie! Ale naprodukowałyście :biggrin2: Nie nadążam za Wami;-)

Duda, też trzymam kciuki.

Jeśli mowa o wieku, to ja mam 33. Stwierdziłam, że albo teraz, albo nigdy, zamknęłam oczy i jakoś poszło :-D
to tak jak ja.....tylko że nie za pierwszym razem......chcieliśmy na maj się wstrzelić ale nie wyszło:-p

Chciałam iść jutro, owulację miałam monitorowaną i była 02.11, jutro byłby 20 dc i zastanawiam się czy nie będzie za wcześnie

Też nie mogłam sie tej bety doczekać, ale naczytałam się tyle, że wiedziałam, że wcześniej nie ma co iść bo te hormony zaczynaja się wytwarzać dopiero tak 24 h po zagnieżdżeniu a zagnieżdżenie trwa od 6-10 dni. Poczekałabym na Twoim miejscu do piątku 13go [emoji6]

Witajcie, podczytuję Was trochę z nadzieją, że dołączę niebawem. MalinowaMarta w którym dniu cyklu robiłaś Betahcg? Gratuluję wszystkim
nie wcześniej niż 10 dni po owu, jeśli wiiesz dokładnie kiedy była...
Lepiej poczekać kilka dni niż być rozczarowaną.....
ja zazeyczaj robłam koło 28dc przy 30 dniowych cyklach

Jej trochę się nie odzywałam.... wczoraj miałam takie mdłości i żygawkę:baffled:, że piżam nie przebierałam. Dziś w pracy ledwo siedziała i dalej mdłości a po południu nie mogłam zrobić zakupów w Lidlu bo mnie mdliło na sam zapach pieczywa:no:. Normalnie masakra..mam nadzieje, że to niebawem minie.

Hehe dziewczyny ja w tym roku kończe 33 lata i też się wahałam i w końcu postanowiliśmy że najwyższy czas albo się zdecydować albo nie. I udało się:-D

Dzięki Wam za odpowiedzi, chyba dam na wstrzymanie, i odezwę się jak się uda, a tymczasem trzymam kciuki za Was.

Fazerka ja tez spodziewam sie malenstwa na urodziny tylko ze 26 albo chwile po bo urodziny mam 3 lipca a google obliczylo mi termin na 12 ale to sie jeszcze wszystko moze zmienic.
Dla mnie najwazniejsze zeby bylo zdrowe, pierwsza mam dziewczynke i jakby teraz tez byla dzziewczynka to bym juz wszystko miala, na chlopaka to od nowa byloby kupowanie ubranek

reklama
Ja z kolei mam syncia i gdyby byla parka byloby idealnie. Choć fakt garderoba do wymiany:) dla mnie najważniejsze żeby jakoś szczęśliwie utrzymać i donosić ta ciaze a płeć to sprawa drugorzędna. Zawsze ma się jakieś swoje typy. Tylko jeden problem będzie - jak dac na imię :) mój mąż ma zawsze jakieś dziwne upodobania

synuś jest z 20.07 Teraz Google wylicza mi 10-11.07 więc kto wie:) mąż wierzy ze urodzi się 30 06 w jego urodziny. A ja miałabym w domu 3 zodiakalne raki :)

Do góry