reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ginekolog nie jest ci potrzebny. Ciekawa jestem jakie laki ci przepiszą. Ja jak mialam 39 st. to lekarka tylko zimne okłady pozwoliła mi robic. Miałam zapalenie migdałów i przepisala mi pyrosan który już od kilku lat jest wycofany z produkcji. I tak przez cale 3 tyg.bylam chora

Zdrówka dla wszystkich!!!!!

Ja od tygodnia walczę z zatokami, przeziebieniem.. to juz trzeci raz w ciąży.
Ratuje się prenalenem i inhalacjami ale ciężko idzie :( mam nadzieję, że takie przeziębienie nie wpływa na maleństwo. Kiedyś byłam chora raz w roku. Od listopada trzeci raz.. :(

Hej,

Julka i Madziolina - zdrówka życzę!

U mnie dolegliwości wcale nie minęły... ale ja w tyle bo dopiero w 11 tyg jestem. Wciąż mi tak ble, nie mam na nic ochoty, jem bo muszę ale żeby coś że smakiem zjeść to ostatni raz było chyba z miesiąc temu. Na dodatek po każdym jedzeniu muszę gumę żuć bo mam takiego kapcia w buzi jakbym zębów miesiąc nie myla... już nie mogę się doczekać kiedy to przejdzie...

Co do szycia to mnie nic nie boli. Gin mówił, że mi tam dobrze zrobili.

A my w Sylwestra o mało nie przespalismy Nowego Roku :) usnelismy oboje usypiajac małego i obudzilismy się o 23.50 jak zaczęli strzelać... :D A jedzenie sobie uszykowalismy i tv mieliśmy oglądać :)

Z młodym lepiej, kaszel ustępuje... uff nie widać żadnej reakcji ze strony naczyniaka... chyba CZD szczęśliwie nas ominie tym razem (to tak po cichu żeby nie zapeszyc...)

julita no ja juz 14 tydzien :yes:

Ewelinko kurcze a znajomych tam nie masz, mala nie chodzi do przedszkola? ja mojego poslalam we wrzesniu i znow mialam troche wolnosci, odzylam!

julka no tez mam ten glod, super to opisalas:tak::laugh2: zdrowka zycze, oby nic powaznego!

jolcia ale ty sie meczysz dziewczyno, szkoda mi Ciebie :zawstydzona/y:

Dziewczyny mam jutro PRENATALNE po 15, trzymajcie za nas kciuki, mam nadzieje, ze skoro plamienie ustapilo (tfu tfu) to juz bedzie tylko lepiej i jutro uslysze, ze skrab zdrowy i silny i nic mu nie zagraza :happy2::tak: kusicie tym detektorem, musze sie zorientowac czy gdzies go tu dorwe...

witajcie. lekarz to jakiś 20 letni chłopak i szczerze to nie bardzo wiedział co robić. stwierdził angine, kazał leżeć i zażywać apap. jak bardzo mi wzrośnie temperatura to na pogotowie. no i fajnie. mam nadzieje ze nie zaszkodze maleństwu.

Cześć!

Julka, hmm. To zdrowia życzę! Po apapie może gorączka spadnie, ale jutro idź do lekarza, bo może potrzebny antybiotyk?
Maryńka, Iwonaimaja, Ewelinka, MalinowaMarta - mówicie, że już można czuć? :) Ale fajnie!! To od którego tygodnia to jest możliwe, mnie się wczoraj przez chwilę coś wydawało, takie smyrnięcie, ale stwierdziłam, że za wcześnie, no bo ja trochę w tyle za Wami to pewnie to nie to, ale z Wami się cieszę! Ja w pierwszej ciąży poczułam w 20 tygodniu, w drugiej w 16. MalinowaMarta, a Ty który tydzień ciąży?
Ewelinko - przytulam! Nie wiem jak to jest, ale pisz z nami częściej!
Jolcia, dobrze, że już bez wymiotów, oby tak dalej!
Iwona, u mnie też wieczorami było gorzej, ale teraz już lepiej, ale nadal słaba jakaś jestem, nawet jak się maluję to usiąść muszę :/
PannaMigotka, co z tą infekcją robisz? To przejdzie samo czy do gina idziesz?

U nas jutro powrót do normalności. Nikośka do przedszkola jeszcze nie dam, bo coś się skarży na ból gardła, ale nie wiem czy to nie ściema, choć fakt faktem przygaszony jest trochę. Mikołaj ma jutro kolędę, bo ministrant, ja lekarza. Mróz okropny!!
Buziaki na cały dzień!

reklama
Julka i Madziolina dużo zdrówka

Malinka- mam to samo w buzi okropne to i cały czas czuję gorzki smak :/ miałam właśnie pytać czy któraś z Was może też tak ma.

Lila i Marynka - bardzo bym chciała aby to już był koniec tych wymiotow! Bo naprawdę mam dość.

Dziewczynki mam jeszcze pytanie czy zaobserwowalyscie u siebie (jakby to nazwać) obfitsze pocenie się? Bo ja niestety tak :(

Do góry