reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej, ja na chwilę. My dziś wróciliśmy z sylwestra. Zmęczona trochę jestem i już w łóżeczku leżę.
Kamcia i dziewczyny zestresowane, to normalne, że się boicie przed każdą wizytą. Widzę, że jest nas dużo po przejściach. Ja tez na usg w 12 tyg usluszalam, że zatrudni nie bije dzidzi i teraz też się boje tej wizyty, ale trzeba wierzyć i być dobrej myśli. I to nie prawda, że będziecie spokojniejsze jak ruchy beda, bo jak kopnie to będziecie się cieszyć a jak długo kopać nie będzie to schiza. Dlatego spokojnie.
Wrzuciłam zdjęcie brzuchola w odpowiednim wątku i zapraszam do wrzucania swoich ;-)*

reklama
Cześć dziewczęta:) ale stron naprodukowałyście ;) Tak poczytałam o objawach i wiecie co ja to mam jakieś uwstecznienie. Do tego tygodnia czułam sie całkiem ok i nagle mdłości mnie takie dopadły jakby miały mi "wynagrodzić" czas kiedy ich nie było. Od rana do wieczora a wieczorem to już masakra. Każde jedzenie mi śmierdzi, nawet takie na które jeszcze przed chwilką miałam ochotę.

Hej!

Julka, zdrówka!

A ja jakąś infekcję intymną podłapałam, chyba przez golenie i odrastające włosy. Tak mnie swędzi tam na dole, że zwariuję. Chyba muszę iść na depilację woskiem, bo nie zniosę tego golenia maszynką.

Witam...
Ja zaczęłam dzień od rzyganka...
I już mam dość...
E hhh...
Myślałam ze będzie lepiej a tu doopa blada...

Julka zdrowka

Julka zdrówka życzę
Panna_migotka ja mialam ostatnio to samo z odrastajacymi wlosami:(
Ja ruchów niestety nie czuje, chociaż caly czas cos mi sie przelewa i bulgocze ale to chyba jelita.
Ja teraz prawie wcale nie odczuwam dolegliwości ciążowych, tylko śpię po 10 h i jak cos troche pomęcze to bolą mnie plecy, chyba zainwestuje w detektor tetna dla swietego spokoju :)
Miłej niedzieli, nu nas piękne słońce ale mróz okropny :)

reklama
Madzia nue ostry dyżur tylko normalny niedzielny dyżur lekarzy w centrum medycznym do którego naleze ;) boli mnie gardło tak ze nie mogę przełykac, ucho i mam gorączkę

Do góry