reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Hej, ja na chwilę. My dziś wróciliśmy z sylwestra. Zmęczona trochę jestem i już w łóżeczku leżę.
Kamcia i dziewczyny zestresowane, to normalne, że się boicie przed każdą wizytą. Widzę, że jest nas dużo po przejściach. Ja tez na usg w 12 tyg usluszalam, że zatrudni nie bije dzidzi i teraz też się boje tej wizyty, ale trzeba wierzyć i być dobrej myśli. I to nie prawda, że będziecie spokojniejsze jak ruchy beda, bo jak kopnie to będziecie się cieszyć a jak długo kopać nie będzie to schiza. Dlatego spokojnie.
Wrzuciłam zdjęcie brzuchola w odpowiednim wątku i zapraszam do wrzucania swoich ;-)*

reklama
Cześć dziewczęta:) ale stron naprodukowałyście ;) Tak poczytałam o objawach i wiecie co ja to mam jakieś uwstecznienie. Do tego tygodnia czułam sie całkiem ok i nagle mdłości mnie takie dopadły jakby miały mi "wynagrodzić" czas kiedy ich nie było. Od rana do wieczora a wieczorem to już masakra. Każde jedzenie mi śmierdzi, nawet takie na które jeszcze przed chwilką miałam ochotę.

Hej!

Julka, zdrówka!

A ja jakąś infekcję intymną podłapałam, chyba przez golenie i odrastające włosy. Tak mnie swędzi tam na dole, że zwariuję. Chyba muszę iść na depilację woskiem, bo nie zniosę tego golenia maszynką.

Witam...
Ja zaczęłam dzień od rzyganka...
I już mam dość...
E hhh...
Myślałam ze będzie lepiej a tu doopa blada...

Julka zdrowka

Julka zdrówka życzę
Panna_migotka ja mialam ostatnio to samo z odrastajacymi wlosami:(
Ja ruchów niestety nie czuje, chociaż caly czas cos mi sie przelewa i bulgocze ale to chyba jelita.
Ja teraz prawie wcale nie odczuwam dolegliwości ciążowych, tylko śpię po 10 h i jak cos troche pomęcze to bolą mnie plecy, chyba zainwestuje w detektor tetna dla swietego spokoju :)
Miłej niedzieli, nu nas piękne słońce ale mróz okropny :)

reklama
Madzia nue ostry dyżur tylko normalny niedzielny dyżur lekarzy w centrum medycznym do którego naleze ;) boli mnie gardło tak ze nie mogę przełykac, ucho i mam gorączkę

Do góry