reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

jolcia kup sobie bezalkoholowe :-)
kkasiulka oszczędzaj się teraz.

Ja jutro kończę 13 tydzień :-) dzięki Bogu mdłości pojawiają się bardzo rzadko. Dłużej bym ich nie zniosła.
Brzuszka jeszcze nie widać, w puerwszej ciąży pojawił się dopiero kolo 19-20 tygodnia, ciekawe jak będzie teraz.

Smarujecie brzuch jakimiś kremami, balsamami? Z pierwszej ciąży rozstępów nie mam więc liczę, ze i w tej się nie pojawia :-)

Niestety nie mogę :( mam w domu kilka bezalkoholowych ale piwo nawet bezalkoholowe ma najwyższy indeks glikemiczny :( poczekam do lipca...

Co do smarowania to na razie wszystko działa na mój żołądek niekorzystnie, wszystko mi śmierdzi... Ale chcę się smarować olejkiem kokosowym...

reklama
Kkasiulka, mój gin to najlepszy specjalista w mieście z najnowocześniejszym usg. On już ta płeć widział 10 dni temu ale nie miał pewności, zapisał taki kod na kartce, powiedział ze mi go rozszyfruje na kolejnym usg. Dziś miał 100 procentową pewność i powiedział to oficjalnie wiec nie ma innej opcji. :-). On mówi ze nigdy by się nie odważył powiedzieć jakby nie miał pewności ;-)

Kkasiulka, mój gin to najlepszy specjalista w mieście z najnowocześniejszym usg. On już ta płeć widział 10 dni temu ale nie miał pewności, zapisał taki kod na kartce, powiedział ze mi go rozszyfruje na kolejnym usg. Dziś miał 100 procentową pewność i powiedział to oficjalnie wiec nie ma innej opcji. :-). On mówi ze nigdy by się nie odważył powiedzieć jakby nie miał pewności ;-)

No to rewelacja :) A Ty masz uż jakieś dzieci, tak? Miałaś jakieś oczekiwania??

Ja niezmiennie marzę o synu.....ale to raczej moja ostatnia ciąża.....

Ewelinka - leżę....i sie wkurzam, bo dzieci bajki oglądają, hałasują, mąż nie kwapi sie ich kłaść ani sprzatac w kuchni.... :( :( i jak sie tu nie denerwować :(

U mnie dziś na odmianę pojawila się mega zgaga! :(
ja czuję że będzie synek, od samego początku tak czułam, a okaże się za jakiś czas :)

Doris gratuluje córeczki, też chcialabym poznać płeć. Emi pokazała się dopiero w 19 tyg.

Julita lewatywa to nic strasznego, nie boli a przyniesie ulgę.

Ewelinka ja będę smarowac się oliwka dla dzieci

reklama
w sumie żadna ale jakoś nie lubię usg dopochwowe go bo się wstydzę ; ( wiem jestem dziwna ale jakoś nie potrafię wstydu jakoś się pozbyć

Do góry