reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Cześć dziewczyny :) witam sie przedświąteczne bo to przecież już jutro wigilia! Czeka mnie dziś robienie ciasta 3 bit to mój debiut - oby wyszło! A wczoraj... Gotowałam kapustę z grzybami i pokusiło mnie! Wypiłam cały sok z kapusty który został na dole a było go sporo.... Ale mnie przeczyściło normalnie woda szła dołem... Masakra ;-)

reklama
u mnie już zrobione łazienka i przedpokój Majka dopiero wstała więc mogę zabrać się za resztę
zrobię sobie tylko przerwę na śniadanie i serialik

od kilku dni mogę normalnie jeść tzn nie odczuwam aż tak mdłości choć jeszcze się pojawiają

3 bit z płatkami migdałowymi na wierzchu Malinowa? to sobie wspomogłaś trawienie....hheheh
Iwona czyli zacznie sie normalne jedzenie....Ja schudłam 0,5kg....mimo że jem -no mało bo mało...i mdłości już nie mam....
Malinka ja też mojego dziś nie kładę -liczę że o 20 bedzie już spał....
Kopa roboty przede mną...

Venicee, ja też na to liczę :)

Bo jak jest z moją mamą to ona go kładzie w dzień na 2-3 godziny i potem mamy wieczór z głowy do 22-23. I prośby, żeby tak nie robiła nic nie dają... wręcz obraza, że dziecko musi się wyspać i nie będzie ho budzić...

Któraś pisała o odstawieniu od piersi dziecka na babskiej wigilii koleżanka opowiadała, że żeby oduczyć swoje dziecię co nie było proste to pewnego razu przed karmieniem posmarowała piersi ketchupem ;) skutecznie zadziałało podobno za pierwszym razem ;)

reklama
Do góry