reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Sylwia świetne wieści! Gratulacje :-) no to witaj w klubie
anulka88k
Fanka BB :)
Ja mam 27 lat, będzie 28 i drugie ale mój synek urodził się wcześnie jak miałam 20kari witaj w klubie ja tez 26 lat i bedzie 3 dziecie .
Bylam dzis na usg i sliczny maluszek 4,3mm i widzialam jak pulsowalo mu serduszko
My się wcześniej staraliśmy o drugie ale nie wychodziło przez parę miesięcy odpuscilam. Zajęłam się praca itd. Dopiero zmieniłam prace a tu taka niespodzianka.
Sylwia a który tydzień ze serduszko juz jest? Gratuluję super wieści. A ja wam zazdroszczę
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Do mnie jeszcze nie dociera .... Boję się do brałam leki na przeziębienie ....I inne "mądre"...i przed braniem antybola zrobiłam test....oniemiałam .....Z mężem jesteśmy w szoku...
4 dzieci ....dziecioroby.....w głowie mi się kołacze....bo teraz 2 to już wystarczy.....
Kari mi tez odrobinę lżej jak tu cos skrobnę co jakiś czas...
4 dzieci ....dziecioroby.....w głowie mi się kołacze....bo teraz 2 to już wystarczy.....
Kari mi tez odrobinę lżej jak tu cos skrobnę co jakiś czas...
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Venicee ja sobie mówię że nic nie dzieje się bez przyczyny. I dziś rano pomyślałam sobie ze kurcze, może jeszcze tak być ze to tak bardzo nie chciane dziecko będzie jednym z najlepszych rzeczy w naszym życiu. W jakimś celu tak się stało, że to właśnie tu i teraz się stało a nie za 5 lat :-) ja sobie wszystkie gorsze momenty tłumacze losem ;-) jest mi wtedy trochę łatwiej.
reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Ale młode jesteście
Robiłam test ale za wcześnie... nic nie wyszło... no zobaczymy niedługo, czy sobie nie ubzduralam...
Kari, no u mnie z tymi objawami wyszedł chłopak
Robiłam test ale za wcześnie... nic nie wyszło... no zobaczymy niedługo, czy sobie nie ubzduralam...
Kari, no u mnie z tymi objawami wyszedł chłopak