reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
kari witaj w klubie ja tez 26 lat i bedzie 3 dziecie .
Bylam dzis na usg i sliczny maluszek 4,3mm i widzialam jak pulsowalo mu serduszko :)
Ja mam 27 lat, będzie 28 i drugie :) ale mój synek urodził się wcześnie jak miałam 20 :)
My się wcześniej staraliśmy o drugie ale nie wychodziło przez parę miesięcy odpuscilam. Zajęłam się praca itd. Dopiero zmieniłam prace a tu taka niespodzianka.

Sylwia a który tydzień ze serduszko juz jest? Gratuluję :) super wieści. A ja wam zazdroszczę :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do mnie jeszcze nie dociera .... Boję się do brałam leki na przeziębienie ....I inne "mądre"...i przed braniem antybola zrobiłam test....oniemiałam .....Z mężem jesteśmy w szoku...
4 dzieci ....dziecioroby.....w głowie mi się kołacze....bo teraz 2 to już wystarczy.....
Kari mi tez odrobinę lżej jak tu cos skrobnę co jakiś czas...

Venicee ja sobie mówię że nic nie dzieje się bez przyczyny. I dziś rano pomyślałam sobie ze kurcze, może jeszcze tak być ze to tak bardzo nie chciane dziecko będzie jednym z najlepszych rzeczy w naszym życiu. W jakimś celu tak się stało, że to właśnie tu i teraz się stało a nie za 5 lat :-) ja sobie wszystkie gorsze momenty tłumacze losem ;-) jest mi wtedy trochę łatwiej.

Też tak staram się myśleć w ten sposób ...ale mi nie wychodzi.
W sumie tyle lat evra mnie chroniła ....czemu nie zadziałała tak nagle...chyba bez powodu..no racja.....
Może z czasem bedzie u mnie lepiej.....

reklama
Ale młode jesteście :)

Robiłam test ale za wcześnie... nic nie wyszło... no zobaczymy niedługo, czy sobie nie ubzduralam...

Kari, no u mnie z tymi objawami wyszedł chłopak :)

Do góry