reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ja tez mam takie ciemnozolte...póki co mnie nic nie piecze więc nic z tym nie robię ale jak tylko coś poczuje to wizyta po receptę murowana.Wy 7.01. macie wizyty, a ja urodzinki więc to będzie dobry dzień
Witajcie!!
Dornia, też nie mam karty. Jutro dopiero z wynikami idę więc jak będzie wszystko dobrze to mi może założy.
Kkasiulka, to możemy sobie podać rękę
Błękitna, Venicee, Ewel, Hope - zaciskam kciuki za wizyty!!
Mendoza, super, że widziałaś serduszko!
Agunia, no jak z plakatu!! Śliczny!!
Agnes, wszystkiego spróbuję. Oprócz grzybów, bo nie lubię i się ich boję, i ich u nas nie ma. Na gardło można Tantum Verde i Chlorchinaldin.
Anulka, jak kicham czy kaszlę to też mnie zaboli. Gratki udanej wizyty!!!
Pytania dwa mam:
Swędzi Was brzuch? Dziewczyny po cc, a rana??
Jakie macie upławy? Kurde u mnie jak się podcieram to niby ok, ale potem na wkładce są ciemno żółte. Od początku takie mam, tylko teraz jakby więcej. Nic mnie nie swędzi, nie piecze, ale wkurzają mnie
W ciąży z córcia mimo że bardzo dbalam o higienę to często infekcje lezalam...
Brzuch mnie nie swedzi ale mam meeeega sucha skórę ale to może być też po tych skokach tarczycowych...
Pytania dwa mam:
Jakie macie upławy? Kurde u mnie jak się podcieram to niby ok, ale potem na wkładce są ciemno żółte. Od początku takie mam, tylko teraz jakby więcej. Nic mnie nie swędzi, nie piecze, ale wkurzają mnie [/QUOTE]
Mnie czasem swędzi brzuch,skóra się rozciąga i pewnie dlatego.Jeżeli chodzi o blizne po cc to nic tam się nie dzieje,nic nie swędzi
A upławów nie mam,może trzeba zrobic cytologie lub czystość pochwy?nie znam się
Jakie macie upławy? Kurde u mnie jak się podcieram to niby ok, ale potem na wkładce są ciemno żółte. Od początku takie mam, tylko teraz jakby więcej. Nic mnie nie swędzi, nie piecze, ale wkurzają mnie [/QUOTE]
Mnie czasem swędzi brzuch,skóra się rozciąga i pewnie dlatego.Jeżeli chodzi o blizne po cc to nic tam się nie dzieje,nic nie swędzi
A upławów nie mam,może trzeba zrobic cytologie lub czystość pochwy?nie znam się
wlasnie czytalam o
Chlorchinaldin:Ze względu na brak odpowiednich badań, preparat może być stosowany w ciąży jedynie w przypadku, gdy korzyści dla matki przewyższają potencjalne ryzyko dla płodu. Preparatu nie należy stosować w okresie karmienia piersią.
Chlorchinaldin:Ze względu na brak odpowiednich badań, preparat może być stosowany w ciąży jedynie w przypadku, gdy korzyści dla matki przewyższają potencjalne ryzyko dla płodu. Preparatu nie należy stosować w okresie karmienia piersią.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
To pewnie teraz Ci założy.mnie blizna nie boli, czasem swędzi ale raczej cały brzuch jestem po 3CC, a wagę, ciśnienie wpisuje gin w kartę taką co ma u siebie. Morfologie i mocz robiłam prywatnie lekarz jeszcze nie widział wyników.
Ale dobrze byłoby byś o nią poprosiła gdyby nie wypidala Ci bo to taki dokument który masz stale ze sobba w razie godziny W.
Powiem wam dziewczyny ze boję się porodu jak diabli...
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Julita dziewczyny które już przeżyły poród chyba tak mają, to moje 1sze dziecko, więc nie mogę się doczekać aż urodzę
reklama
Błękitna_Orchidea
Fanka BB :)
Ja melduję się po wizycie. Trochę zła, zawiedziona zachowaniem lekarki i obruszeniem na to, że chciałam zwolnienie Ale jestem.. Fasolka rośnie, 24 mm i serduszko 196 uderzeń na minutę. Kolejna wizyta 12.01.