reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja melduję się po wizycie. Trochę zła, zawiedziona zachowaniem lekarki i obruszeniem na to, że chciałam zwolnienie Ale jestem.. Fasolka rośnie, 24 mm i serduszko 196 uderzeń na minutę. Kolejna wizyta 12.01.
Żartujesz...
A który to tydzień??
Ja byłam u lek i na NFZ i prywarmtnie i obaj powiedzieli że kobieta w ciazy powinna odpoczywać ile się da bo takie jej prawo.
Wiadomo że praca pracy nie równa ale samo podejście lekarza dużo o nim świadczy.
A Ty byłaś u kobiety lekarza???

reklama
hej dziewczyny ;) Z całego serduchu dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za wsparcie z moim zebem ;) Dziś mi go wyrwali ale to znieczulenie dla kobiet w ciąży to jest do dupy jak by rwala na żywo prawie jej zemdlalam ale dałam rade jeszcze boli ale mniej . Ja tez mam żółte upławy ale lekarz mówił ze narazie nie mam się przejmować bo juz pabikoealam. Zazdroszczę wam tych prenatalnych bo ja mam dopiero na 29 .12 i musze jeszcze spokojnie poczekać . Chyba zrobię se sama prezent na święta i kupię ta poduchye w ksztalcie C bo juz nie umie się ułożyć do snu ciężko mi się śpi . A macie jakieś sposoby na zaparcia bo ja już umieram od tego .Przepraszam ze tak prosto z mostu ale jakoś nie daje rady . A dziś sprzątam i ubieram choinkę . Znaczy większość sprząta mój bo ja po tym zastrzyku nie mam jakoś siły ale daje rade ;) Nie ma się co uzalac nad sobą :)

Gwiazda to teraz odpoczywaj.
Żeby dziąsło się ładnie zagoilo.

Z zaparciani walczę od 3 tyg.
Jem błonnik.activie.suszone śliwki i wodę po nich wypijam.
Piłam kefir jadłam zsiadłe mleko.wypilam 2 butelki laktulozy jem 3-4 kiwi na dzień. Nawet ostropest brałam i colosan z probiotykani.

Tak sobie podraznilam żołądek bo ja mam refleks ze wczoraj umieralan
Ale mąż kupił mi w aptece czapki musujące i trochę się ruszyło...a była tragedia.
Ale ja mam zaparcia od zawsze przez te moje problemy z tarczyca więc w ciazy to już wogole masakra.

Jejku wydalam dzisiaj 300zł i nie wiem kiedy strasznie pieniądze idą przed świętami
Na szczęście fryzjer zalatwiony jakąś wedline tez kupiłam
Ja też mam prenatalne 29.12 i mąż mi dzisiaj potwierdził że będzie ze mną jechał

Iwona mój na szczęście tez powiedział ze że mną pójdzie bo żałował ze wtedy jak szłam do gin 1szy raz nie poszedł jak stwierdził ta ciaze pozamaciczna bo jak mnie zobaczył to mnie nie poznał ; ( Julita a jak się te czopki musujące nazywają ; (?

Iwona mój na szczęście tez powiedział ze że mną pójdzie bo żałował ze wtedy jak szłam do gin 1szy raz nie poszedł jak stwierdził ta ciaze pozamaciczna bo jak mnie zobaczył to mnie nie poznał ; ( Julita a jak się te czopki musujące nazywają ; (?
Eva/qu są dość droogie ale na ulotce pisze że spokojnie kobiety w ciazy mogą używać i efekt po 15 min.

reklama
Do góry