reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Oj, dzis też wizyty - jak fajnie! Dawajcie od razu znać co i jak!!

Hope - ja też miałam takie wyrzuty sumienia, że dzieci tylko z dziadkami, że zamiast skupić się na nich to ja tylko się na nie złoszczę, ze zmęczenia.....

Pamiętacie jak Wam wspominałam o koleżance z pracy?? Też była w ciąży, z terminem na połowę czerwca, zaczęła krwawić w pracy....i poroniła :( A do tego złozyła wypowiedzenie.... W sumie się nie dziwię, ciężko by mi było wrócić do pracy po takich przykrych wydarzeniach.....

I nie smętcę już.

Aha - na święta będę jesć wszystko. Bigos już się gotuje od niedzieli - juz próbowałam....pyyyyszny! A chciało mi się tego bigosu od dawna :-)

Musze się za coś wziąć....kopnijcie mnie w d....ę :p

E tam kopać Kasiulka...od razu.Ja też nie mam ochoty na sprzatanie a wogole juź na gotowanie...ani ochoty latać po rodzinie w święta....
Julka no apetyt nie teges...ja mało jem ,nie mam nakrętu jakoś ..
Anulka kciuki na jutro masz :D
Ewel masz kciuki ode mnie ! bedzie dobrze !

nie było mnie tylko 2,5h i już 3 strony do czytania ale fajnie

pojechałam na targ za jakąś wędliną ale jak zobaczyłam kolejkę na ok godzinę to zrezygnowałam może później podjadę to będzie mniejsza
zaraz zbieram się do fryzjera wiem że za bardzo nie wolno farbować ale odrost już prawie pod uszy

właśnie zjadłam bigos bo miałam zamrożony

a i spotkałam dzisiaj moją personalną i powiedziała że mam zaświadczenie że w ciąży jestem przynieść że mi mówiła nic takiego nie kojarzę żeby mi mówiła a wizytę mam dopiero 11.01

reklama
Do góry