reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Marynka, faktycznie taki rozmiar xs :) mój ma prawie 2 latka i nosi 92 teraz ale waży może 11 kg, taki długi chudzielec :) też do niedawna na piersi, ale już nie wyrabialam i odstawiłam...

Jak wizyty i wyniki?

reklama
Moja Ami (21 msc) też drobna :) chodzi jeszcze w niektorych ubraniach na 12 miesięcy;) a jak się urodziła 50 były duże ;)

Madziolina - super ze dobrze na wizycie :)

Malinka- wyników jeszcze nie ma czekam na męża ma zaraz być....

Jolcia trzymam kciuki za wyniki !
Madziolina super wizyta już za Tobą :D humor lepszy z pewnością :D
ja dziś paznokcie sobie zrobiłam -humor odrobinę lepszy :D choć głupie myśli w głowie się kotłują ;/
My z mężem mówimy że u nas to kobitka pewno mieszka w brzuchu ..bo tyle już wytrwała...

też znam takiego jednego :D mam go w domu...
moje nowe-zimowe raczej niż świąteczne
1509087_1032244023463815_3098111983328747782_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry