reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Madziolina- kciuki za wizytę, napisz co u Fasolki:)

Fazerkam- ja miałam takie przeczucie z Amelcia :) pp prostu wiedziałam że to będzie Dziewczynka :)
A teraz na początku jak się dowiedziałam o ciąży to czułam ze to może będzie chłopiec, a teraz to już nie wiem... mam nadzieję że 12.01 dowiem się kto mieszka w brzuszku :)

Ale się źle czuję... boję się tego wyniku... jestem cała w nerwach, dobrze że jest u mnie Asia (moja bliźniaczka) to przynajmniej czas szybciej leci...

reklama
Jolcia spokojnie nie denerwuj sie na zapas..ja mam nadzieje, ze wszytsko bedzie dobrze u Ciebie-daj znac jak bedziesz juz znala wyniki..odpoczywaj teraz..postaraj sie zrelaksowac..

Agnesdem- gdybym nie wiedziała jak to jest z cukrzycą to bym była spokojna... Ale wiem jak funkcjonowalam przez prawie 4 miesiące... Jakoś próbuje się uspokoić Ale nie jest to łatwe...

Fazerkam ja kupilam 60 tabletek za 12,99, więc taniocha:)

Madziolina powodzenia, będzie dobrze. Zazdroszczę wizyty-ja już do mojej się doczekać nie mogę:)

Dam znac po, a ten stres to niezależny ode mnie,za godzinę wychodzę z pracy
Rozumiem Cię ja się tak wczoraj stresowalam.

Moja dzidzia wg usg starsza o 3 dni:)
Ale już tak pięknie było widać
W lutym pójdę na usg4d będę miała pamiątkę

Nie wiem co będę miała z córcia od razu wiedziałam że dziewczynka a teraz bardziej w stronę chłopca mnie nastawia.
Ale zobaczymy byle zdrowe.
Imion nie mamy
Może Antonina albo Adrianna a syn Oliwier lub Igor.

Jolxia trzymam kciuki za dobre wyniki.

reklama
Mój pierworodny wyskoczył w 41 tyg ciazy w rozmiarze...48 cm. Szybko do sklepu po bodziaki na 50 cm, w rozmiar 56 to on na 3 miesiąc wchodził i dłuuuugo nosil. Teraz w kwietniu będzie mieć 3 latka i nosi 86 rozmiar. Mały, chudy, przemadrzały :laugh2: 2 lata na piersi, pierwsze choroby od czasu przedszkola. Jeszcze tfu tfu bez antybiotyku. Także różnie bywa :yes:

Do góry