reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

A mój dzwonił poinformować, że nie wróci dziś tylko w nocy, myślałam za zamorduje jego i jego szefa. Dziś miałam strasznie stresującą sytuację w pracy i brzuch mnie trochę kuł, przestraszyłam się, ale już się w miarę unormowało ;)
dziś idę na paznokcie :)

reklama
hahaha no tak powiem Wam ze nie ma nic bardziej stresujacego od tak glupich tekstow meza serio...Wiec zapytalam no a tak powaznie to mowi nie no do 3 wroce ale z kolega bo on ma daleko do domu wiec nie bedzie bral taxi no myslalam ze padneeeeeeeeeeeeeeeeee co prawda znam bardzo dobrze tego kolege wiem ze ma mega daleko do domu..Wiec skoro on postawil mnie w takiej sytuacji to ja mu odpowiedzialam, ok ale o 12.00 w poludnie ja i ty wychodzimy ida swieta mamy do pozalatwiania rozne sprawy wiec on ma wstac i wracac do domu. A moj mazzzzz sluchajcie to obiadu razem nie zjemyyyyyyyyyyyy ahahahhahaha wiec no wkurzyl mnie strasznie jaaaa mam gotowac obiad dla 2 skacowanych!zwariowal wiec powiedzialam zeby nie byl smieszny...ze ma wrocic do 3 i sie rano ogarnac bo sa sprawy do zalatwienia a ja rano gdy wstane to co mam sie czuc zle we wlasnym domu bo oni zdychaja? o nieeeeeee no jemu na prawde bardziej odbija niz mnie chyba:)

A mój dzwonił poinformować, że nie wróci dziś tylko w nocy, myślałam za zamorduje jego i jego szefa. Dziś miałam strasznie stresującą sytuację w pracy i brzuch mnie trochę kuł, przestraszyłam się, ale już się w miarę unormowało ;)
dziś idę na paznokcie :)

Cos Tyyyy no wlasnie tak to w pracy jest wlasnie oni muszaaaaaa i my mamy ich zrozumiec ale jak my musimy sie dobrze czuc MUSIMY BYC SPOKOJNE to oni tego nie rozumieja.

Ja też piję herbatkę z malinami i z miodem, krewetki też uwielbiam i czasem jadam. ale zastanawiam się czy makrelę wędzoną można? Czasem mam ochotę ale nie jem bo nie jestem pewna czy nie zaszkodzi. Jolcia ja też trzymam kciuki za wyniki :happy2:

W ciąży z Ami lekarza pytałam o wedzone ryby i mówił że nie widzi przeszkód :)

Hej,

Mnie znów jak w poprzedniej ciąży odrzucilo od słodyczy, mogę jeść tylko kwaśne i ostre... pije tylko 1 herbatę zieloną rano a tak to ciepłą wodę, a i wczoraj wzięło mnie na sok pomarańczowy... Coś czuję drugiego chłopaka bo podobnie miałam z Maćkiem :)

Mam dziś pracowity dzień, wzielam wolne i zalatwiam ten wniosek do NFZ, jadę właśnie z CZD go złożyć w Centrali Funduszu. Mam nadzieję, że rozpatrza go pozytywnie...

Nadal nie wiemy, jak będziemy spędzać święta, bym może zostaniemy w domu...

A i pochwalę się, odstawiam małego wreszcie od piersi i jest dużo lepiej niż myślałam. Nawet zdarza mu się przespać całą noc a wcześniej miał czasem nawet 2-3 pobudki :)

Trzymam kciuki za badania! Ja też miałam ich strasznie dużo, ale wszystko w normie.

Dziewczyny doradźcie! Któraś tu wstawiała fajne body tato dasz rade! Chce zamowic mężowi do prezentu na święta jaki rozmiar mam wybrać??? To moja pierwsza ciąża wiec nie znam sie wcale...

Dziewczyny doradźcie! Któraś tu wstawiała fajne body tato dasz rade! Chce zamowic mężowi do prezentu na święta jaki rozmiar mam wybrać??? To moja pierwsza ciąża wiec nie znam sie wcale...

Rozmiar dla męża? To może nam być trudno ocenić :p

A tak na serio - 56 to tak na początek, zakładając 3500 przy urodzeniu taki rozmiar ponosi do 3 tygodni, potem 62.

reklama
Do góry