reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
błękitna mnie pobolewa za każdym razem jak zmienię gwałtownie pozycję ;-) Julita na ile ci zwiększyli? wiesz ze możesz się też tak beznadziejnie czuć niw tylko przez ciaze ale też przez tarczyce?

WItajcie dziewczyny ale duzo znowu naskrobałyście..

AniaFania, Anulka
- ja jestem z Cisownicy miedzy Ustroniem a Goleszowem. Gdzie chodzicie do ginekologa? Wybieracie sie na prenatalne jak tak to gdzie? bo ja w pierwszej ciazy bylam w Żorach, aczkolwiek widzialam ze sa tez w Cieszynie i nie wiem gdzie sie wybrac?

błękitna mnie pobolewa za każdym razem jak zmienię gwałtownie pozycję ;-) Julita na ile ci zwiększyli? wiesz ze możesz się też tak beznadziejnie czuć niw tylko przez ciaze ale też przez tarczyce?

Właśnie to do mnie dociera.
Zwiekszyli mi na 150 i za 10 dni kontrola tsh.
Wizytę i giną mam w czwartek.

Mi się wydaje ze jeszcze będziesz musiała trochę zwiększyć ale to zobaczysz pi badaniu. ja tez zażywam 150 od tygodnia i wczoraj tsh 1,4 ;-)
dziś pierwszy raz zazylam tabletki na mdlosci, stwierdzam że muszę coś jeść bo przez to jestem słaba i nie do życia.

Mi się wydaje ze jeszcze będziesz musiała trochę zwiększyć ale to zobaczysz pi badaniu. ja tez zażywam 150 od tygodnia i wczoraj tsh 1,4 ;-)
dziś pierwszy raz zazylam tabletki na mdlosci, stwierdzam że muszę coś jeść bo przez to jestem słaba i nie do życia.

A jakie to tabletki na mdłości??
A macie zaparcia???

Cześć brzuchatki :) Zaparcia to faktycznie jak mało się pije, ale też przy niedoczynności tarczycy. Ja póki co nie mam z tym większego problemu. Julita a jaki miałaś wynik? Ja teraz biorę euth.75 i spadło mi z 4,5 na 2,4 wiec chyba ok póki co. A tyjesz? O złym samopoczuciu w pierwszym trymestrze wczoraj czytałam podobno w drugim się zmieni u mnie tez średnie ostatnio nie wiem czy przez ciąże czy tarczyce czy po prostu pogodę? Bo koleżanka do mnie wczoraj pisała, która nie jest w ciąży i też ma doła więc może po prostu taki okres!? Szaro, buro i ponuro....

Cześć brzuchatki :) Zaparcia to faktycznie jak mało się pije, ale też przy niedoczynności tarczycy. Ja póki co nie mam z tym większego problemu. Julita a jaki miałaś wynik? Ja teraz biorę euth.75 i spadło mi z 4,5 na 2,4 wiec chyba ok póki co. A tyjesz? O złym samopoczuciu w pierwszym trymestrze wczoraj czytałam podobno w drugim się zmieni u mnie tez średnie ostatnio nie wiem czy przez ciąże czy tarczyce czy po prostu pogodę? Bo koleżanka do mnie wczoraj pisała, która nie jest w ciąży i też ma doła więc może po prostu taki okres!? Szaro, buro i ponuro....

Zaparcia mam ogromne.
Ogólnie czuję się fatalnie nie jestem w stanie sama się nawet umyć.
Marta teraz waze 53 kg.
Przed ciążą brałam 112 euty. A teraz w sumie od 5 dni 150.
I jodd.
Ale ja jestem po usuunieciu całej tarczycy.
Przed ciążą miałam wynik 0.43 ale to było chyba we wrześniu.
A teraz mam wynik 12.

reklama
Cześć. Trochę mnie nie było, jestem po 3 mega ciężkich dniach w pracy, dziś na szczęście wolne. madziolina_p hej. Miło że znów ktoś z okolicy :-) Ja do lekarza chodzę w Cn-ie do Ubezpieczalni do P. Swakoń, a na prenatalne jestem umówiona na 23.12 też w Cieszynie w Park Medica, moja bratowa tam była i powiedziała że jest ok i cena też nie wysoka.
Co do zaparć ja na razie nie mam problemów. Najgorsze, że od początku waga mi idzie w górę jak tak dalej pójdzie to do konca bedę z 40kg na+ :-( i jeszcze zebym sie objadała ale nie, nawet słodyczy jem mniej niż wcześniej. Kkasiulka po twoim wpisie aż sie łezka w oku zakręciła ze wzruszenia, rozwiewa wszelkie wątpliwości czy to dobry czas.

Do góry