Błękitna_Orchidea
Fanka BB :)
Ja biorę duphaston a Ty pewnie coś na tarczyce? Wizyta dopiero za 9 dni..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
błękitna mnie pobolewa za każdym razem jak zmienię gwałtownie pozycję ;-) Julita na ile ci zwiększyli? wiesz ze możesz się też tak beznadziejnie czuć niw tylko przez ciaze ale też przez tarczyce?
Mi się wydaje ze jeszcze będziesz musiała trochę zwiększyć ale to zobaczysz pi badaniu. ja tez zażywam 150 od tygodnia i wczoraj tsh 1,4 ;-)
dziś pierwszy raz zazylam tabletki na mdlosci, stwierdzam że muszę coś jeść bo przez to jestem słaba i nie do życia.
Cześć brzuchatki Zaparcia to faktycznie jak mało się pije, ale też przy niedoczynności tarczycy. Ja póki co nie mam z tym większego problemu. Julita a jaki miałaś wynik? Ja teraz biorę euth.75 i spadło mi z 4,5 na 2,4 wiec chyba ok póki co. A tyjesz? O złym samopoczuciu w pierwszym trymestrze wczoraj czytałam podobno w drugim się zmieni u mnie tez średnie ostatnio nie wiem czy przez ciąże czy tarczyce czy po prostu pogodę? Bo koleżanka do mnie wczoraj pisała, która nie jest w ciąży i też ma doła więc może po prostu taki okres!? Szaro, buro i ponuro....