reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Niestety tak przeszłam juz to więc już wiem jak to wygląda dlatego nie chce jechać do szpitala bo tylko przelezalam 4 dni i przeplakalm 4 dni sama. Ale teraz mam już dziecko i wolę być w domu może pomyślcie ze mi nie zależy ale to nieprawda poprostu wiem ze nic z tego nie będzie

Silna babka z Ciebie. Trzymaj się! i masz rację, skup się na dziecku. Tulam

Niestety tak przeszłam juz to więc już wiem jak to wygląda dlatego nie chce jechać do szpitala bo tylko przelezalam 4 dni i przeplakalm 4 dni sama. Ale teraz mam już dziecko i wolę być w domu może pomyślcie ze mi nie zależy ale to nieprawda poprostu wiem ze nic z tego nie będzie

Zadna z nas nie bedzie Cie oceniac, nawet nie chce myslec jak to jest przechodzic przez taka strate. Dobrze ze teraz masz sie na kim skupic.

Ja ból porodu wspominam źle ale u mnie to długa historia. Ból bardziej psychiczny. Jeśli ktoś jeszcze nie rodzil to głowa do góry damy radę. Jutro mam wizytę i bardzo się boję czy wszystko ok.

Ja ból porodu wspominam źle ale u mnie to długa historia. Ból bardziej psychiczny. Jeśli ktoś jeszcze nie rodzil to głowa do góry damy radę. Jutro mam wizytę i bardzo się boję czy wszystko ok.

Daj znac po czy wszystko ok ale na pewno tak bedzie. Ja jutro bede dzwonic do gin zeby umówić się na wizytę.. tez się ciutke stresuje.

Sorry dziewczyny za błędy ale pisze z tel i słownik mnie poprawia a nie zawsze mam czas przeczytać drugi raz przed wysłaniem. .... :-)

reklama
Ja biorę Folik, Pregna i Euthyrox na tarczycę.
Apropos, czy któraś z Was ma chorą tarczycę? Ja cztery miesiące temu jak zaszłam w ciążę, miałam dość sporą niedoczynność. Zaczęłam brać leki, ale chyba było już za późno :-(

Do góry