reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

A bo wiesz, załatwiamy właśnie tą operację naszego synka w Niemczech i w ciąży to wszystko na pewno będzie trudniejsze do ogarnięcia. Bylam wielokrotnie z nim w szpitalu i było mi ciężko, bo ani tu wyspać się ani najeść i jeszcze trzeba opiekować się dzieckiem po zabiegu. Boję się, czy fizycznie dam radę będąc w ciąży...

A mysli mam takie bo od kilku dni jestem totalnie wypompowana. Wracam z pracy i tylko bym leżała, nie mam na nic siły...

reklama
Malinka - wiem, że może być Ci ciężej wszystko ogarnąć Ale jak już los rozdał karty, to na pewno sobie poradzicie. Poza tym, ja uważam,że rzadko kiedy jest odpowiedni moment.. A to pracy nie ma, a to jest i się chce trochę popracować, a to zdrowie nie takie, a to coś.. Ale co, kto jak nie Ty, my.. :* głowa do góry !!

Kamcia no to on ma blizej terminu urodziny :)
Lila ja tez trzymam kciuki za twoja wizyte, oby sie tylko dowiedziec ze wszystko ok.
Mi zadzwonili powiedziec ze przesuneli USG na 10.45 czyli godzina mniej czekania.
Lila my przyszle mamy juz tak mamy, najpierw narzekamy na objawy a potem martwimy sie jak mijaja.
Fazerka nie zazdroszcze wirusa oby szybko poszedl..
Malinowamarta len sie teraz bo potem to juz nie bedzie czasu.
Ewjaa super ze wszystko dobrze
Malinka nie zamartwiaj sie ba zas w drugim teymestrze bedziesz miala wiecej sily. Wszystko bedzie dobrze i nim sie obejrzysz bedzie po wszystkim.

Hej dziewczyny ;) witam was ;) tym które po wizytach i dołączyły do nas na l4 serdecznie gratuluję chodź wolała bym siedzieć w pracy bo w domu nic nie robie :(
Malina głowa do góry -dasz rade jesteś silna i nie ma nie dobrej pory ,po prostu poczekaj do drugiego trymestru o będzie dobrze ;)

madziolina co do duszności to byłam dziś u babci i bym prawie zjechała podobno duszności i zawroty głowy są w ciąży na początku dziennym u mnie to się niestety nasila ze względu na chorobę .

A u mnie dziś zakupy były musiałam zamówić leginsy i kupić dwie tuniki bo niestety noszenie jensow mi nir służy ;) Oglądałam wasze brzuszki śliczne , myślałam że mam mały ale widzę ze jednak mam już duży .Dodam zdjęcie w przyszłym tygodniu bo od jutra u mnie remont a miałam nadzieję że pojadę do Krakowa a tu inne plany .

Pozdrawiam i życzę miłej nocy ;)

malinowa a myślałam że ja tylko tak man i jestem przwwrazliwiona ;)

a i zapomniałam dodać że szukam szpitala do porodu; ) i nie potrafię się zdecydować ;)

Na wybór szpitala masz jeszcze duzo czasu! To teraz moda leginsy i tuniki u nas obowiązuje... Niech bedzie przynajmniej to wygodne. Pózniej moze kupie jakieś spodnie ciążowe w h&m widziałam nawet fajne ciemnozielone, ale to poczekam jeszcze na brzuchol taki prawdziwy.

Malinowa wiem ze mam czas ale mam dylemat szpital mam od siebie 200 m i są tam dwa bloki 3 i 5 z czego 3 to szpital miejski -zeznia a 5 to klinika ale ciężko się dostać ale mam jeszcze dwa pod uwaga ale musze zmienić lekarza prowadzącego dlatego się rozglądam :( ja się boję porodu ze względu na padaczkę skroniowa i torbiel na skroni wiec musze znaleźć z dobrą opieka co jest ciężkie ; (

reklama
Dzięki :* już mi trochę lepiej :)

Racja, że nigdy nie ma dobrego czasu... ale już teraz stało się i tego nie odkrecę

W ciąży z synkiem jeszcze nie pracowałam normalnie, dużo siedziałam w domu i pewnie dlatego nie odczuwalam aż tak zmęczenia.

Dość marudzenia!

Mi też robi się powoli ciasno, poprzednio na tym etapie byłam -3 kg i brzuch wyszedł mi koło 4 msc dopiero. Teraz już nie będzie tak dobrze :)

Do góry