julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ja dodaję do np naleśników z butelki i nic mu nie było ale tak do picia nie dawałam jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hope tak ma 1,2,4 na górze i jedynki i jedna dwójkę na dole [emoji5]Julia 9 ząbków? My mamy tylko dwa, ale widzę, że zaraz pojawią się kolejne dwa na górze, a szpara między nimi będzie stąd do tamtąd
Ja nie dawałam krowiego mleka bezpośrednio, ale zjada już różne produkty, które je zawierają. Dobrze, że przeczytałam o naleśnikach, dzisiaj zrobie mu chyba placki z płatków owsianych
Sara też lizała płytki, a w kąpieli lubiła sobie polizać pianę Dziecko poznaje świat poprzez smak, więc chyba są to widoczne objawy tego.Powiem Wam coś śmiesznego, mój maluch maszeruje po podłodze drewnianej i chce zjadać słoje Już robi to ponad tydzień i nie wiem co mu się w tym podoba jak to tylko inny kolor. Wczoraj zaczął mówić dada więc mamy postęp.
Placki i naleśniki są super do jedzenia, Sara lubi i potrafi je jeść Daję jej coraz częściej kawałki, ale nie wszystko ogarnia, ogólnie za bardzo nie żuje tylko połyka, więc nie mogę jej dać np. makaronu albo warzyw w słupkach.Ja nie dawałam krowiego mleka bezpośrednio, ale zjada już różne produkty, które je zawierają. Dobrze, że przeczytałam o naleśnikach, dzisiaj zrobie mu chyba placki z płatków owsianych
Może taki czas, może ma za dużo bodźców, a może trzeba coś zmienić z drzemkami. Sara teraz ma 2 drzemki, bo na 3 nie szła za bardzo i też była zmęczona wieczorem. A bywają dni, kiedy prawie cały dzień nie śpi.U nas o dziwo noce sa lepsze, ale łobuz ma problem z drzemkami w dzień. Czyli prawie jak zwykle Na szczescie humor ma bajeczny i nawet sie sam pobawi, wiec jakos daje rade, ale wieczorami jest juz maksymalnie przemeczony biedaczek. Wczoraj np nie spał od 11:30 do 19 Nie chciał drzemać.