Karolina__85
Fanka BB :)
Haha, ale się uśmiałam. Brokuły to HIT!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania na szczęście zdrowa już. Przez prawie 2 tyg. brała zastrzyki plus inhalacje bo poprawy nie było. Teraz jest już ok ale mąż mimo antybiotyku nadal chory kaszle tak że płuca za niedługo wypluje i boję się że nas znowu wszystkich pozaraża bo prawdopodobnie od niego się wszystko zaczęło. U Ani zaczęło się od kaszlu szczególnie kiedy leżała aż ją dusiło i często Wymiotowała flegmą ale gorączki nie miała. Co do rehabilitacji to lekarz po zbadaniu jej powiedział że praktycznie jest wszystko w porządku że niewiele jej brakuje do przewrotu na brzuszek ponieważ od paru dni nauczyła się leżeć na boku. Będzie raptem pare spotkań z rehabilitantem. Niestety wszystko prywatnie bo tak jak pisałam 3 lata się czeka. Zaliczyłyśmy również dzisiaj kardiologa bo miała szmery w sercu, na szczęście wszystko w porządku. Miała robione EKG i echo serca. To również prywatnie bo nie ma u nas kardiologa dziecięcego na NFZ wogóle lekarka mówiła że już nie ma kardiologa na NFZ od tego roku. Jednym słowem wracamy do ,,życia". Po chorobie Ania zaczęła mi spać 2 razy dziennie po 2 h (pochwaliłam się więc pewnie to się zmieni) nie wiem co może mieć na to wpływ choroba albo poprostu sen zaczyna z wiekiem się jej normować bo noce też zaczęła przesypiać. Czasami około 4.00 rano sie obudzi i gada do siebie.Aga, rozumiem ze Ania sie juz wchorowala? I jak na rehabilitacji bylo?