reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ach no i dzisiaj się nagotowałam i zjadła 5 łyżeczek kremu z pomidorów...ehh. Resztę zjadłam ja. Ostatnio kaszę jaglaną z jabłkiem też musiałam zjeść sama:)

Ja dzis wypijalam mleko po synku, kiedy grymasil. Bardzo smaczny ten Hipp 2 :p

Wiadomo, ze dziecko nie uniknie kontaktu z elektronika. Takie czasy.. Ale to co sie dzieje to jest po prostu chore.
Latem (zanim synek pojawil sie na swiecie) z mezem poszlismy na spacer do parku. Pogoda byla ladna, park doslownie pelen mlodych ludzi (12-15lat). Z trudem znalezlismy lawke by usiasc. Juz mialam sie zachwycac ile to ludzi wybylo do parku, kiedy mnie olsnilo ze poza pojedynczymi jednostkami wszyscy siedzieli gapiac sie w telefony! Co sie okazalo, to w tej grze o Pokemonach tam w tym parku mozna bylo zlapac pokemona czy cos. Normalnie mi rece opadly.. Juz nie zlicze ile razy mlodzi chlopcy na mnie wpadali na ulicy, bo szli z telefonami w rekach i nie zauwazyli w pore.
Mam nadzieje, ze moj synek tak nie skonczy, bo to smutne bardzo :(

reklama
Hej to my!

Ja przyznaje się, ze nie piszę bo jak mam tylko smęcić to szkoda pisac.

U nas noce ciut lepiej, ale w dzien ma obsesje tylko na mnie i jest wojna. Mam nadzieję, ze troche jej przejdzie.
Mąż w pracy, my same ale nie ma takiej tragedii bo po 14 wraca.

Tyle u nas w skrócie.

U nas dziś znowu marudzenie pół nocy, a już były dwa dni spokoju. Jak weekend i mąz może przy małym pomóc to ten aniołek, a jak sama z nim zostaję to maruda.

Witam, Ewa bardzo lubi tv, więc jest praktycznie ciagle wylaczony, raz w tygodniu moze skoki leca I tyle. Co do tableta to jak bylam w ciaży to widzielismy z mezem ma.spacerze dziecko w spacerowce a do pałaka tablet przyczepiony. Poza tym mam chrzesniaka, ktory jest nierozliczny ze SWOIM tabletem, ma 7'lat chodzi do szkoły a herbate pije z butelki ze smoczkiem. Mojej kolezanki corka jak miala kilka latek to perfekto korzystala z komputera, tableta, telefonu a jak polaczyla ze soba dwa klocki to rodzice jej brawo bili, takze ten...

Dalam malemu rano butle ze smoczkiem 3 i bylo ok. Zjadl wszystko. Teraz w poludnie znowu nie chce butli, wiec to chyba nie o smoczek chodzi :( Kaszki duzo tez nie zjadl.
Jakby nie byl taki drobny to bym tak nie swirowala.. a tak to martwie sie :(

reklama
Flammie u nas tak samo,mleko raczej tylko przed snem I w nocy choc ostatnio troche pociagnie I spi, kaszki troche tylko obiadki I owoce smakuja a I to co jedza mama I tata. A wogole to na ile wody robicie kaszke I ile owocow jesli dodajecie?

Do góry