BasiaJulia
Fanka BB :)
A co to za wkładki chcecie do spacerówki? Taki śpiworek na nóżki? Jeszcze na zimę czy już jakiś cieńszy?
I czy używacie tych poduszek-motylków?
I czy używacie tych poduszek-motylków?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już miała wcześnie zapytać....lekarz? farmaceuta? Zauważyłam, że znasz się na rzeczyEwa wstala na jedzenie wiec ja dalej nie spie
Neocate, nie slyszalam o takim mleku, jeju jak to czlowiek z rytmu wypada jak go ponad rok w pracy nie ma ...
My jakoś specjalnie nie wprowadzamy glutenu, bo teraz nie ma wskazań co do tego. Dostaje chleb czy makaron do ręki i naraDziekuje dziewczyny. To szylam z wykroju Burdy. Nie widac badzo, ale conieco nie wyszlo tak jakbym chciala. A ile sie na wkurzalam.. Maszyny tez nie umialam do konca ustawic. Ale juz wiem co i jak i nastepnym razem powinno pojsc lepiej
Julita, materialy szukam po sklepach internetowych albo w sklepie w miescie.
Odkad synka przenioslam do lozeczka moj kot zagniezdzil sie w koszu
Dajecie juz gluten dzieciom?
Moglabys moze podrzucic linka z ktorych cwiczen korzystalyscie?Julka.89.89 moja z kolei wcina warzywa (marchew, dynia, ziemniak na razie były )ale nie bardzo jabłko podeszło.Trzeba xhyba im dać czas na nowe smaki. Hope jeszcze chwila i ruszy..moja też niedawno zaczęła się przewracać na brzuszek i teraz ciężko pampera zmienić:-) Wykonywałam z mała ćwiczenia, nie wiem czy to coś przyspieszyło, ale na yt są przykładowe.Lizzy wwspółczuje bardzo i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Moja zaczęła pełzać wokół własnej osi. My na basen na wiosne zaczniemy chodzić, będzie radocha na maxa. Miłego dnia wszystkim!
Farmaceuta.Już miała wcześnie zapytać....lekarz? farmaceuta? Zauważyłam, że znasz się na rzecz