reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

A co to za wkładki chcecie do spacerówki? Taki śpiworek na nóżki? Jeszcze na zimę czy już jakiś cieńszy?
I czy używacie tych poduszek-motylków?

Ostatnia edycja:
reklama
Jeszcze w sprawie pracy: zazdroszczę Wam, że możecie wyjść na te kilka godzin. Przymierzałam się do pracy zdalnej, ale jak już się dogadałam co i jak to się mała zrobiła marudna (skok) i nici z pracy ;) Może teraz chwyci, ale cicho sza, bo znów nic z tego nie wyjdzie ;)
Nie potrafiłabym chyba siedzieć w domu z dzieckiem kilka lat, ani np. zajmować się domem, choć oczywiście nie potępiam nikogo, kto podejmuje taką decyzję :)

Hejka:-) tak piszecie o tym szyciu, że sama się zastanawia nad maszyna, mąż się zgodził jak coś ale obawiam się że nie będę umiała, a pozatym czy znajdę czas to nie wiem, czasem paznokci nie mam kiedy zrobić, chyba że wychodzę do kosmetyczki:-) ale to dla tego że marnuje czas na seriale:-)

Flammie super Ci wyszło!

Ja mała daje na same panele to tak pełza do tyłu że aż mi po stół wchodzi:-) pozatym kręci się wokol własnej osi:-)
Wczoraj dałam gruszke i bardzo jej smakowała.
W nocy się przebudzala kilka razy, ma taki lejacy katar i jej spływa do gardła chyba. Psikam woda morska i jeszcze takim homeopatycznym jednym lekiem ale strasznie tego nie lubi.

Gluten daje od 4,5miesiaca i nic się nie dzieje, najpierw po łyżeczce dodawalam do kleiku kaszki z glutenem, a teraz robię pół na pół. Odpukać po żadnym pokarmie jeszcze nie było żadnej złej reakcji.

Paula to nie za fajnie z tym basenem, może poprosisz osobę sprzątająca żeby Ci przetarla podłogę zanim się rozlozysz z małym, zawsze to trochę czysciej:-)

Dziś się nam przytrafiły dwie kupki ze śluzem :surprised: Podejrzewam kurczaka, którego dostał wczoraj. Poza tym nic mu nie jest. Sama już nie wiem... Zaraz sobie zacznę coś wkręcać :p Na szczczęście w środe do lekarza idziemy.

Julka.89.89 moja z kolei wcina warzywa (marchew, dynia, ziemniak na razie były )ale nie bardzo jabłko podeszło.Trzeba xhyba im dać czas na nowe smaki. Hope jeszcze chwila i ruszy..moja też niedawno zaczęła się przewracać na brzuszek i teraz ciężko pampera zmienić:-) Wykonywałam z mała ćwiczenia, nie wiem czy to coś przyspieszyło, ale na yt są przykładowe.Lizzy wwspółczuje bardzo i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Moja zaczęła pełzać wokół własnej osi. My na basen na wiosne zaczniemy chodzić, będzie radocha na maxa. Miłego dnia wszystkim!

Tak w ogóle witam nowe mamuśki:)
Ewa wstala na jedzenie wiec ja dalej nie spie:)
Neocate, nie slyszalam o takim mleku, jeju jak to czlowiek z rytmu wypada jak go ponad rok w pracy nie ma ...
Już miała wcześnie zapytać....lekarz? farmaceuta? Zauważyłam, że znasz się na rzeczy
Dziekuje dziewczyny. To szylam z wykroju Burdy. Nie widac badzo, ale conieco nie wyszlo tak jakbym chciala. A ile sie na wkurzalam.. Maszyny tez nie umialam do konca ustawic. Ale juz wiem co i jak i nastepnym razem powinno pojsc lepiej :)

Julita, materialy szukam po sklepach internetowych albo w sklepie w miescie.

Odkad synka przenioslam do lozeczka moj kot zagniezdzil sie w koszu :p

Dajecie juz gluten dzieciom?
My jakoś specjalnie nie wprowadzamy glutenu, bo teraz nie ma wskazań co do tego. Dostaje chleb czy makaron do ręki i nara:)

Julka.89.89 moja z kolei wcina warzywa (marchew, dynia, ziemniak na razie były )ale nie bardzo jabłko podeszło.Trzeba xhyba im dać czas na nowe smaki. Hope jeszcze chwila i ruszy..moja też niedawno zaczęła się przewracać na brzuszek i teraz ciężko pampera zmienić:-) Wykonywałam z mała ćwiczenia, nie wiem czy to coś przyspieszyło, ale na yt są przykładowe.Lizzy wwspółczuje bardzo i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Moja zaczęła pełzać wokół własnej osi. My na basen na wiosne zaczniemy chodzić, będzie radocha na maxa. Miłego dnia wszystkim!
Moglabys moze podrzucic linka z ktorych cwiczen korzystalyscie?:)

reklama
Do góry